Четвертий тур аматорської ліги

Цією суботою (24.12.16) пройде четвертий тур. Заплановано провести вісім матчів підряд, починаючи з дев’ятої години ранку і до десятої години вечора.

Четвертий тур відкриється командами дивізіону Б «ЧДТУ» та «АПБ». Поєдинок розпочнеться о 9 годині ранку. Явними фаворитами цієї зустрічі виступають «ЧДТУ», але беручи до уваги непередбачуваність чемпіонату підсумок матчу передбачити дуже важко.

Другими зіграють команди «Форсаж» та «Флеш-Рояль». Гра розпочнеться о 10:40. При повному складі «Флеш-Рояль» гостям з Золотоноші буде важко.

О 12:20 розпочнеться гра, де зустрінуться «ЧП» та гості з Кам’янки – «Авіс». Це будет також не менш цікава зустріч, приблизно однакових за рівнем гри, команд.

Відразу за «ЧП» та «Авіс» зіграють команди з дивізіону «А» – «Смайл-Баскет» та «Легіон». Матч розпочнеться о 14 годині.

«Має бути важка гра. Після тієї гри, яку Смайл показав проти Ветеранів, я бачу їх дуже серьйозним суперником! Але в цьому матчі і вперше в цьому сезоні у нас дебютують 2 гравця (Артемов та Палійчук). Я сподіваюся, що ці хлопці закриють позицію першого номера. Повертається з відпустки Шимуля. Нажаль, я не зможу зіграти в цьому матчі, але я впевнений, що Легіон покаже міць і агресію!!!» – захисник БК «Легіон» Кузьменко Олексій.

Другою парою дивізіону «А» гратимуть команди «Черкаські мавпи-2» та «ЧНУ». На папері БК «ЧНУ» має склад більш сильний, але результат зустрічі важко передбачити. Гра розпочнеться о 15:40.

Після, о 17:20, гратимуть БК «Берегиня» – БК «Фрегат». Чемпіон дивізіону «Б» повинен одержати перемогу.

Прикрасою четвертого туру стане матч БК «Місто» проти БК «Ветеран-баскет». Гра розпочнеться о 19 годині.

«Родзинка туру! БК «Ветеран-Баскет» – БК «Місто» “найдавніше” протистояння яке не залишить нікого байдужим з шанувальників гри в нашому регіоні» – головний тренер БК «Легіон» Артур Абрамов.

 

«Командний успіх на пряму залежить від Марченко Сергія і якщо лідер БК «Місто» продемонструє свою гру, то і колеги по команді не змусять довго чекати. Як підсумок зупинити нас буде важко! При всій повазі до «Ветеран-баскет»!» – захисник БК «Місто» Войнаровський Леонід.

Останньою грою четвертого туру буде БК «ЧДТУ-2» – БК «Олимп», яка розпочнеться о 20:40 і триватиме до 22:10.
Список матчів на 24.12.16:
Дивізіон «А»

14:00-15:30 “Смайл-Баскет” – “Легіон”
15:40-17:10 “Черкаські мавпи – “ЧНУ”
19:00-20:30 “Ветеран-Баскет” – “Місто
Дивізіон «Б»:

9:00-10:30 “ЧДТУ” – “БК Рятівник”
10:40-12:10 “Форсаж” – “Флеш-Рояль”
12:20-13:50 “ЧП” – “Кам’янка”
17:20-18:50 “Берегиня” – “Фрегат”
20:40-22:10 “Олімп” – “ЧДТУ-2”

Усі ігри проходитимуть у залі спорткомплексу «Будівельник». Запрошуємо всіх охочих підтримати черкаський баскетбол.

Турнірна таблиця:

Напишіть відгук