Тренер БК «Легіон» про четвертий тур

4 тур – це вже майже екватор турніру і можна вже щось констатувати – хто є хто, і на що претендує. Я не буду ходити навколо, є команди ті що претендують, є ті що не претендують.

Почнем з дивізіону «Б» – найцікавіший матч відкриє цей ігровий день ЧДТУ- Рятівник (АПБ), з урахуванням що у хлопців одна зустріч між собою в регулярці, думаю вона буде дуже багато значить для них при розподілі місць в Play-Off (потрапляють при проході 8 команд), важко кому віддати перевагу при тому що я не володію про втрати в складах (а так при втраті Сіднея) – думаю студенти.
Далі «Форсаж» – «Флеш Рояль». Якщо у господарів є «три П» (Пелипай, Поплавський, Перехрест) доля земляків вирішена, без варіантів.
«ЧП» – «Авіс». Складно, при чому дуже. Ще вчора на хлопців з Кам’янки і цента не поставив але зараз… Нехай будуть вони. Зараз вони явно на підйомі, навіть при тому, що поступилися в останньому турі «Флеш-Роялю».
«Берегиня» – «Фрегат». Не мудруючи лукаво – чемпіон зобов’язаний.
«Олімп» – «ЧДТУ-2», другій команді студентів буде дуже важко щось протиставити більш високії команді суперника, так що Олімп.
Тепер дивізіон «А». Наш матч поки під питанням, бо не ясно чи відбудеться він взагалі, але як скажімо «а раптом», то я вважаю що наші хлопці зобов’язані обігравати суперника, при тому що ми ставимо завдання увійти в 4-ку, при проході з 2-3 місця.
«ЧНУ» явно сильніше за складом ніж «Черкаські Мавпи-2», без варіантів.
Ну і родзинка туру – «Ветеран-Баскет» – «БК Місто». «Найдавніше» протистояння, яке не залишить нікого байдужим з шанувальників гри в нашому регіоні, при будь-яких складах і при будь-яких турнірних задачах. Ставлю на команду Булатецького, на даний момент втрата Треніхіна і Панасюка явно дала сильний крен команди в плані підбору (по першому гравцеві), прихід Вадима Голіка дає непоганий імпульс в атаці, але не на стільки щоб вирішувати глобальні завдання (ігри проти ЧНУ, Смайл Баскет яскравий тому приклад). Команду лідера посилили 4 людини з БК «ЧДТУ», думаю рівномірної ротації їм вистачить щоб бути з щитом, «ветерани» такою ротацією похвалитися не можуть і думаю це може бути одним з ключових факторів у даному матчі.

Напишіть відгук