Баскетбольна Жіноча Вища Ліга: Венето-Черкаси готуються до наступного виклику

Цими вихідними, 11-12 листопада, Черкаси стануть ареною для чергового баблу Вищої жіночої баскетбольної ліги. Чотири команди з Черкас, Переяслава, Запоріжжя та Дніпра зійдуться в інтригуючих поєдинках. Венето-Черкаси на своєму домашньому паркеті зустрінеться з командами Козачка-КПУ та ІНВАСПОРТ.

Анкети ігор:
Черкаси, ПС «Будівельник»
11 листопада, 19:30
«Зб. Черкаської обл. – Венето-Черкаси» – «Козачка-КПУ-ОДЮСШ»
Турніне становище: 2- 1 – 3 місце, 1-2 – 4 місце
Онлайн:   YouTube MavpaBasket

У перший ігровий день наші баскетболістки вийдуть на майданчик, щоб протистояти команді Козачка. Нагадаємо, що Венето-Черкаси стартували в Вищій лізі двома перемогами та однією поразкою в домашньому баблі минулого тижня. Суперники з Запоріжжя, в свою чергу, мають одну перемогу над командою ХАІ, отриману під час дніпровського баблу,.

Черкаси, 18 школа
12 листопада, 12:00
«Зб. Черкаської обл. – Венето-Черкаси» – «Інваспорт-СДЮСШОР-5»
Турніне становище: 2- 1 – 3 місце, 3-0 – 1 місце
Онлайн:   YouTube MavpaBasket

В другий ігровий день на нашу команду очікує ще більш серйозне протистояння  команді ІНВАСПОРТ. Вони домінували під час свого баблу в Дніпрі, де вибороли три перемоги в трьох матчах, проти «Козачки-КПУ-ОДЮСШ», «ХАІ-Збірної Харківської області» та «Збірної Полатвської області-Полтава-Баскет-СумДПУ-КДЮСШ №1 м. Суми».
Таким чином, перед командою Венето-Черкаси стоїть нелегка задача – виявити свою силу та вміння в змаганнях проти сильних суперників і здобути більше перемог. Дивіться онлайн трансляцію турніру і підтримайте свої улюблені команди.

Напишіть відгук