Допомога від Фонду «МХП Громаді»: нова екіпіровка для «Черкаських Мавп»

Днями Олександр Воскобойнік, керівник Фонду «МХП Громаді», вручив командам баскетбольної школи «Черкаські Мавпи» три комплекти форм та нові баскетбольні м’ячі.


Воскобойнік поділився доброю новиною на своїй сторінці у Facebook.  В своєму дописі меценат наголосив на важливості підтримки та заохочення молодих талантів залишатися в Україні, зокрема в Черкасах. Він також висловив вдячність за внесок команди в просуванні міста та визнав їхню вагому роль у спортивному житті.

«Наші «Черкаські мавпи» – гордість нашого міста, тренд. І потрібно всіляко заохочувати молодих спортсменів залишатися в Черкасах, в Україні», – зазначив Олександр Воскобойнік. Він висловив обурення відносно втрати талановитих спортсменів через війну та визначив допомогу дитячому спорту як інвестицію у майбутнє та гордість України.

«Вірю в вас, «Черкаські Мавпи»!» – закликав він, підкреслюючи важливість розвитку спортивного напряму для молодого покоління.  

Ініціатива Фонду «МХП Громаді» покликана підтримати розвиток баскетболу серед молоді, і «Черкаські Мавпи» висловлюють щиру вдячність за їхню підтримку та віру в майбутнє баскетболу в Черкасах.







Напишіть відгук