«Мавпи-02» привезли 4 перемоги із Дніпра

«Черкаські Мавпи»-КДЮСШ-1 виграли всі чотири поєдинки в рамках туру ВЮБЛ, що пройшов у Дніпрі.

Суперниками черкаських баскетболістів 2002-го року народження стали однолітки із «Рівненщини», що посідають передостанню сходинку в турнірній таблиці, маючи 4 перемоги, та столичний ТЕЙВАЗ-ДЮСШ-12, що підійшов до цього туру з 11 перемогами.

«Мавпи» потужно стартували. 4 березня вони розгромили рівнинчан 58-35. 17 очок своїй команді приніс Назаренко, ще 11 в активі Рідька.

Наступного дня черкасці з мінімальною перевагою здолали ТЕЙВАЗ-ДЮСШ-12 62-61, після чого ще раз розібралися з  «Рівненщиною» 64-55. Цього разу феєрив Якименко: 19 очок.

У останній день «мавпи» в непростій боротьбі вдруге здолали київських опонентів: 67-61. 20 очок на рахунку Якименка, 14 у Назаренка.

Після цього туру «Черкаські мавпи»-КДЮСШ-1 мають в активі 15 перемог у 22 іграх.

Володимир Чурсін, тренер-методист:

“Грали з непростими суперниками. Наприклад, ТЕЙВАЗ-ДЮСШ-12 ось підсилився Горобченко з Кривого Рогу, хлопець за збірну грає, виступає за них також Шумейко – ще один збірник. Але в нас чудово зіграв командий захист. Чудово відіграли Назаренко, Рідько та Якименко. 

Двічі обіграли Рівне: першу впевнено, другу також контролювали. З ТАЙВАЗ були важкі дві гри. Першу виграли в 1 очко, другу – в 6 очок.

Що стало запорукою перемог? В першу чергу захист:  командний і персональний. У цьому плані вдалося відіграти на хорошому рівні. Крім всього, ми їздили в дещо ослабленому складі, але змогли виграти і з короткою лавкою”.

Наступний тур «Мавпи» проведуть в Одесі 21-24 березня. Суперниками черкащан стане один з лідерів таблиці, місцевий ОБШ ім.О.Бєлостєнного та середняки турніру київський СДЮШОР-ХИЖАКИ. Одесити вже виграли в чемпіонаті 16 матчів, на рахунку киян – 8 перемог.

Джерело: mavpabasket.com

Напишіть відгук