Ще один домашній тур Вищої ліги для наших дівчат

«Збірна Черкаської обл.-Венето-Черкаси»зараз посідають третю сходинку у своїй групі. В рамках чергового етапу чемпіонату черкащанки зіграють проти команд із Переяслава, Харкова та Полтави.

📆 9 грудня 🕒 18:00
🏀 «Збірна Черкаської обл.-Венето-Черкаси» -«БК ХАІ-Збірна Харківської обл.»
📊Турнірне становище: 3- 2 – 3 місце, 0-8 – 6 місце
В першому протистоянні Венето-Черкаси перемогли з рахунком 51:32, хоча на старті поєдинку домінували ХАІ. Харківська команда поки що немає жодної перемоги і займає останню сходинку в своїй групі, вочевидь команда докласти максимум зусиль для перемоги. Тож черкащанкам варто не дати суперницям взяти ініціативу.
📆 10 грудня 🕒 9:30
🏀«Збірна Черкаської обл.-Венето-Черкаси» – «Збірна Полтавської обл.-БК «ПОЛТАВА-БАСКЕТ-СумДПУ-КДЮСШ№1 м. Суми»
📆 Турнірне становище: 3- 2 – 3 місце, 6-2 – 2 місце
Полтава – сусіди Векнето-Черкаси по турнірній таблиці, команда має на дві перемоги більше. Для підопічних Наталії Євтушевської ігри із цим суперником важливі з огляду на прагнення покращення свого турнірного становища.
ПОЛТАВА-БАСКЕТ-СумДПУ наразі розташовується на другій сходинці у групі. Втім, як показує практика, Венетівці можуть боротися з усіма командами, відповідно й цього разу буде боротьба.
📆 11 грудня 🕒18:30
🏀 «Збірна Черкаської обл.-Венето-Черкаси» – «ДЮСШ-УГСП-ПЕРЕЯСЛАВ-ДЮСШ-№3»
📊 Турнірне становище: 3- 2 – 3 місце, 1-4 – 5 місце
Під час першої очної зустрічі команд цього сезону Венето-Черкаси відіграли достатньо переконливо з командою Переяслава. Тоді підопічні Наталії Євтушевської здобули впевнену перемогу – 81:60. Зараз команда спробує знову переграти суперника, нав’язавши йому свої правила.
Всі матчі дивіться онлайн на нашому сайті!

Напишіть відгук