У Черкасах відгримів «Останній свисток»!

Попри зливу у школі «Черкаських Мавп» підбили підсумки сезону юнацького баскетболу!
Яскраво та карколомно! На майданчику Центрального стадіону провели своєрідну баскетбольну лінійку. Вихованці усіх вікових груп баскетбольної школи «Черкаських Мавп», випускники та тренери клубу прийшли аби урочисто завершити сезон. Дебютний урочистий захід не обійшовся без пригод. За півгодини до початку лінійки стадіон обступили важкі хмари, які хлинули дощем якраз на старті.

Директор БК «Черкаські Мавпи» Володимир Гриценко подякував вихованцям школи за яскравий сезон. Цьогоріч «Черкаські Мавпи-05» здобули бронзові медалі. Власне юних баскетболістів і встигли привітати. Тріумфаторів сезону нагородили пам’ятними відзнаками заступник міського голови Черкас, Станіслав Овчаренко та секретар Черкаської міської ради Олександр Радуцький. Також юнаків потішили і подарунками від партнерів клубу.

Більшого зробити завадила погода! Баскетболісти, тренери, батьки – всі втікали до приміщення стадіону. Втім попри це, учасники свята отримали яскраві враження.

«Знаєте, з одного боку така злива суттєво завадила зробити все заплановане. Клуб неабияк готувався. Але, за таких форс мажорних умов всі згуртувалася. Бачите як багато нас, клуб – одна велика сім’я. Стосовно сезону – так, у нас лише одна медаль цьогоріч. Але результати юнацького баскетболу потрібно розглядати в площині вихованців. Цього сезону гравці «Черкаських Мавп» є кандидатами до збірних України кожної вікової групи. Баскетбольна школа розростається. У нас дві команди 2004-го року народження, багато дітей 2005-го. Йде відбір у дві команди 2006-го року. Також працюємо і ще з меншими дітьми», – зазначає Максим Міхельсон, головний тренер БК «Черкаські Мавпи».

Завітав на урочистості й вихованець «Черкаських Мавп», який минулий сезон провів у США, Денис Бачурін: «Тільки повернувся. В Черкасах я кілька годин. Із аеропорту відразу на свято. Приємно бути вдома, побачив усіх своїх колишніх одноклубників, друзів. «Черкаські Мавпи» дали мені дуже багато. Я прийшов сюди геть юним хлопцем, а вже зараз можу грати в США. Це все завдяки тренерам клубу», – ділиться враженнями баскетболіст.

У планах керівництва клубу було подарувати солодощі всім вихованцям баскетбольної школи. Провести товариський матч між батьками, гравцями та тренерами. Втім через зливу це довелося скасувати. Втім планують свято продовжити! Чекайте анонсів!

Джерело: mavpabasket.com

Напишіть відгук