Результати аматорської ліги за 22.04.17

Сьогодні грали команди з першого дивізіону. Було зіграно дві гри, де одна з них вирішила долю команди щодо потрапляння у плей офф. 

Першими грали БК “Місто” та БК “Черкаські Мавпи-2000”. Не дивлячись на кадрову перевагу “мавп”, команда “міста” одержала дуже впевнену перемогу. Гра закінчилась з рахунком 45-75. Найрезультативнішими у складі БК “МІсто” стали Науменко – 23 очки, Гривачевський – 20 очки, Нєчаєв – 15 очок, а у складі БК “Черкаські Мавпи-2000” – Симоненко – 15 очок, Романовський – 11 очок, Прокопенко – 6 очок.

Дуже цікавою, захопливою і интригуючою, як і очікувалось, стала друга гра, де вирішувались долі команд на потрапляння у плей офф. Увесь матч трималась неаби-яка інтрига. Ця інтрига не полишала глядачів не тільки в основний ігровий час, а й у овер-таймі. Не можна залишити без уваги гру Олександра Лашка, який хоч і не став найрезультативнішим у своїй команді, але приклав усих зусиль, як в атаці, так і у захисті. Гра завершилась рахунком 85-93, на користь БК “Ветеран-Баскет”. Таким чином сезон для команди із Золотоноші, нажаль, закінчено. Самими результативними гравцями стали у БК “Легіон” – Шимуля Андрій – 38 очок, Рунцо – 27 очок, Жиговцев – 8 очок. У БК “Ветеран-Баскет” – Степанов – 33 очки, Лашко – 27 очок, Петренко – 16 очок.

А вже тридцатого квітня розпочнуться ігри плей офф!

Напишіть відгук