Найменші вихованці Черкаських Мавп вирушають на Фестиваль баскетболу

«Черкаські Мавпи-2010» проведуть баскетбольний табір на морі.

Вихованці приватної баскетбольної школи Михайла Бродського продуктивно проводять літо. Протягом останніх місяців підопічні Євгена Ткаченка працювали у Черкасах. Зараз же команда 9-річних юнаків готується до зборів у Залізному порту. Саме там з 4 по 9 серпня має відбутися традиційний Фестиваль мінібаскетболу. Очікується, що на ці змагання приїдуть команди з усієї України. Для черкаських юнаків є гарна нагода випробувати себе у змагальному режимі.

Євген Ткаченко, головний тренер «Черкаських Мавп-10»:
«Діти дуже раді, що ми їдемо на цей фестиваль. Адже вони вже дуже скучили за баскетболом, за змаганнями. Все літо цього чекали. Тим більше, це буде на морі. Ми поєднаємо участь у фестивалі із традиційними зборами. У нас будуть тренування, окрім цього діти зможуть нормально відпочити.
На цьому фестивалі змагатимемося зі старшими юнаками. Команди будуть на 1-2 роки старші. Завдання – випробувати себе на їхньому фоні. Проявити на майданчику все, над чим ми працювали влітку».

На Фестивалі мінібаскетболу традиційно окрім турніру відбуваються різноманітні баскетбольні конкурси та змагання. «Черкаські Мавпи» завжди гідно представлють клуб у всіх турнірах.

Відзначимо, що команда «Черкаських Мавп-10» цього сезону стала чемпіоном чемпіонату Київської області з баскетболу.

Джерело: mavpabasket.com

Напишіть відгук