Дві команди «Черкаських Мавп» відіграли матчі першого туру другого етапу ВЮБЛ

«Збірна Черкаської обл.–ОСДЮСШОР-Черкаські Мавпи-08» та «Збірна Черкаської обл.–ОСДЮСШОР-Черкаські Мавпи-06» відіграли чергові матчі Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги України. 

Змагання проходили у Черкасах  та Світловодську, серед юнаків 2008 та 2006 р.н.. Обидві команди Мавп завершили тур без жодної поразки.

Черкаські Мавпи-08 (тренер Василь Івлєв, Даніїл Пироженко) на домашньому паркеті відіграли два матчі проти Київської та Кировоградської команд. Здобувши впевнені перемоги в обох матчах вони посіли перше місце турнірної таблиці (Група1).

Результати:

Зб. Черкаської обл.–ОСДЮСШОР-Черкаські Мавпи-08 –   ДЮСШ-1-08 (Київ) – 76:50

КЗ КДЮСШ4-Зб. Кировоградської обл..-08 – Зб. Черкаської обл.–ОСДЮСШОР-Черкаські Мавпи-08 – 41:75

Турнірна таблиця:

Команда найстарших юнаків – «Збірна Черкаської обл.–ОСДЮСШОР-Черкаські Мавпи-06» (тренер Василь Івлєв, Даніїл Пироженко)  провели виїзний тур не менш вдало. Черкаські Мавпи-06 відіграли три матчі проти команд з Білої Церкви, Світловодську та Києва. В останньому матчі перевага черкасців була мінімальною, та в підсумку три перемоги  і перше місце в турнірній таблиці (Група1).

Результати:

Зб. Черкаської обл.–ОСДЮСШОР-Черкаські Мавпи-06 – Спортліцей-ДУСШ-1-06 (Біла Церква) – 71:48

КОМЕТИ-МСК ім.А.ТУЗОВСЬКО (Світловодськ) – Зб. Черкаської обл.–ОСДЮСШОР-Черкаські Мавпи-06 – 49:60

Зб. Черкаської обл.–ОСДЮСШОР-Черкаські Мавпи-06 – СДЮШОР-16-Вовча зграя (Київ)

Турнірна таблиця:

«Обидва колективи показали гарний результат. В кожній грі команди продемонстрували повну самовіддачу, і гравці основи, і  запас. Ми вийшли до наступного етапу Чемпіонату. Чекаємо розклад наступного туру і готуємось до змагань», – тренер команд Василь Івлєв.

Напишіть відгук