Венето-Черкаси: два вражаючі виступи та одна поразка у домашньому баблі

«Збірна Черкаської області – Венето-Черкаси» розпочала свій сезон в Вищій жіночій баскетбольній лізі з гордою перемогою у своєму домашньому баблі. Під час трьох матчів, команда продемонструвала вражаючу гру та двічі виходила на переможний шлях.

В першому матчі проти «ДЮСШ-УГСП-Переяслава», Венето-Черкаси домінували, завоювавши перемогу з рахунком 81:60. Ще з першої чверті команда встановила перевагу, та з легкістю довела матч до завершення. Найрезультативнішими гравцями стали Марія Пугач (25 очок та 20 підбирань), Анастасія Костоглод (15 очок та 18 підбирань) та Марія Рудакова (20 очок та 11 підбирань), які оформили дабл-дабли.

У другий день змагань, Венето-Черкаси зійшлися з БК «ХАІ-Збірною Харківської області». Перша половина гри була під домінуванням команди з Харкова, проте після перерви баскетболістки Венето-Черкаси взяли ініціативу у свої руки та здобули перемогу з рахунком 51:32. В цьому матчі Марія Рудакова відзначилася 14 балами, та ще чотири гравчині в команді набрали більше 10 очок.

У завершальному матчі баблу, «Збірна Черкаської області-Венето-Черкаси» поступилася «Збірній Полтавської області-БК ПОЛТАВА-БАСКЕТ-СумДПУ-КДЮСШ№1» з рахунком 62:64. Гра була напруженою, та команди лідирували по черзі, але в останніх секундах, гості вирвали перемогу завдяки штрафним кидкам Вікторії Єремки. В цьому матчі Марія Пугач також оформила дабл-дабл, набравши 13 очок та 18 підбирань.

«Збірна Черкаської області – Венето-Черкаси» продемонструвала сильну гру під час перших виступів сезону, сподіваємось і надалі дівчата демонструватимуть позитивний результат.

Напишіть відгук