Анонс баблу: черговий тур жіночої Вищої ліги відбудеться в Черкасах

17-18 лютого в Черкасах пройде черговий бабл Вищої ліги (жінки), у якому візьмуть участь команди з Переяслава, Запоріжжя та Дніпра. Баскетболістки «Збірної Черкаської обл.-Венето-Черкаси», вийдуть на майданчик для зустрічей з «КОЗАЧКА-КПУ-ОДЮСШ» та «ІНВАСПОРТ-СДЮСШОР-5».

17 лютого, 18:30

 «Збірна Черкаської обл.-Венето-Черкаси» – «КОЗАЧКА-КПУ-ОДЮСШ» (Запоріжжя)

Турнірне становище: 6-15 – 3 місце, 4-7 – 4 місце

Онлайн: YouTube MavpaBasket

В перший ігровий день черкаського баблу Вищої жіночої ліги Венето-Черкаси зустрінуться з сусідами по турнірній таблиці командою з Запоріжжя- Козачкою. Це буде друга зустріч колективів цього сезону, і після першого протистояння, котре завершилося нашою перемогою з рахунком 76:60, ми прагнемо продовжити успіх.


18 лютого, 14:30

 «Збірна Черкаської обл.-Венето-Черкаси» -«ІНВАСПОРТ-СДЮСШОР-5» (Дніпро)

Турнірне становище: 6-15 – 3 місце, 11-0 – 1 місце

Онлайн: YouTube MavpaBasket

У другому матчі підопічні Наталії Євтушевської зустрінуться з абсолютним лідером їх групи – командою ІНВАСПОРТ. Цей колектив ще не зазнав поразки в поточному сезоні, і ми пам’ятаємо нашу попередню зустріч, де Венетівці, на жаль, поступилися з рахунком 47:64. Але наша команда готова до виклику, і буде намагатися виправити цей результат. 


Будьте на зв’язку з нами, слідкуйте за нашими новинами та підтримуйте  «Збірну Черкаської обл.-Венето-Черкаси» у кожному кроці на шляху до перемоги!

Напишіть відгук