Черкаські Мавпи-2 переграли Житомир

Дводенне протистояння у межах чемпіонату Вищої ліги завершується для «Черкаських Мавп-2» завершується перемогою та поразкою!

Дублери «Черкаських Мавп» приймали черговий тур Вищої ліги вдома. На паркеті палацу спорту «Будівельник» підопічні Володимира Чурсіна протистояли одному з лідерів чемпіонату – БК «Житомир». Протягом двох днів команди провели дві нелегкі, проте видовищні зустрічі.

«Житомир» потужно стартував у першому матчі. Досвідчені баскетболісти запропонували черксцям цупкий захист, ловивши черкасців на помилках . З чим було важко боротися молодому складу дублерів «Мавп». У першому матчі гості випереджали черкасців всі чотири десятихвилинки. Попри всі намагання команди Володимира Чурсіна нівелювати напад суперника, черкасцям забракло досвіду. Перший матч закінчився на користь «Житомира» з рахунком 65:83.

У другій грі зовсім інший рівень боротьби. «Мавпи-2» зі старту окреслюють свої амбіції. Черкасці запропонували суперникові швидкий баскетбол. Підсилившись Нікітою Воєводою «Мавпи-2» мали якісну загрозу як із-за триочкової дуги, так і під кільцем, де господарював Ігор Сергеєв. Як результат, у першій чверті «Мавпи» мають комфортну перевагу у 10 очок – 28:18.

На старті другої 10-хвилинки черкасці нарощують гандикап, однак серія дальніх кидків від житомирян фактично зрівнює рахунок до великої перерерви.

Далі на паркеті точилася рівна гра. Гості то наздоганяли «Мавп», втім черкасці знову здійснювали ривок і «втікали» на відстань 10-ти балів. За кілька хвилин до кінця четвертої чверті гравці «Житомира» дісталися на відстань двох атак, однак у вирішальний момент «Мавпи-2» зіграли холоднокровно й довели матч до перемоги – 96:89. П’ята перемога дублерів у сезоні.

Відзначимо феєричну гру центрового «Черкаських Мавп-2» Ігор Сергеєва, який оформив тріпл-дабл –16 очок, 17 підбирань та 11 передач! Також продуктивний матч провів Воєвода, який поцілив шість триочкових (6-12), набравши 25 балів.

 «Черкаські Мавпи-2» – «Житомир» – 65:83
ЧМ: Бондаренко – 16+5 підб+7 пер; Сергеєв – 15+8 підб; Мельник В. – 11+4 підб.
Статистика матчу

 «Черкаські Мавпи-2» – «Житомир» – 96:89
ЧМ: Воєвода – 25; Бондаренко – 22+7 пер; Сергеєв – 16+17 підб+11 пер.
Статистика матчу

Напишіть відгук