Черкасець Євген Нагорний посів 7-ме місце у рейтингу найкращих арбітрів України

Технічна комісія ФБУ на підставі усіх зіграних матчів чемпіонату та Кубка України, а також згідно положенню про рейтинг суддів ліцензії A, визначила топ-15 найкращих арбітрів сезону. Рейтинг визначається один раз на рік після закінчення чергового чемпіонату та Кубку України.

Рейтинг суддів застосовується для визначення найкращих 15-ти суддів за підсумком сезону, що завершився; рекомендації суддів для обслуговування наступного сезону чемпіонату та Кубку України; ротації суддів (після визначення рейтингу за підсумком сезону, арбітр який посівши останнє місце переводиться у нижчий дивізіон); визначення кандидатів на участь у міжнародних семінарах ФІБА.

Відзначимо, що на 7-му місці у рейтингу черкасець Євген Нагорний. Наш арбітр покращив свій показник у порівнянні з минулорічним (8-ме місце). Євген має категорію FIBA, і окрім матчів Суперліги Паріматч та Кубка України має право обслуговувати ігри єврокубків.

У списки для визначення рейтингу включаються судді, що брали участь в суддівстві не менш ніж 10-ти матчів чемпіонату та Кубку України серед команд вищого дивізіону останнього сезону.

Рейтинг суддів ФБУ сезону-2020/21
Ліцензія А

1. Борис Рижик
2. Микола Амбросов
3. Сергій Защук
4. Олександр Доценко
5. Владислав Ісаченко
6. Олександр Раєвський
7. Євген Нагорний
8. Юрій Щербак
9. Олександр Опарін
10. Володимир Пед’єв
11. Денис Поворознюк
12. Віктор Хоменко
13. Сергій Чайковський
14. Сергій Тисленко
15. Олександр Біда

Напишіть відгук