Огляд від Абрамова Артура та результати аматорки за 30.04.17

До вашої уваги представляємо огляд ігрового дня від тренера БК “Легіон” Абрамова Артура:

Всім привіт! Відгриміли баталії першого кола плейофф в обох дивізіонах, які принесли сенсаційні результати. Ще за три тури до завершення регулярного чемпіонату 1-ї Ліги на вихід “Ветеран-Баскета” в четвірку найсильніших мало хто ставив, багато факторів повинні були збігатися з сукупністю їх перемог в останніх матчах. Зараз ця команда в фіналі, причому більш ніж заслужено, в останніх двох турах регулярки вони змогли обіграти лідера чемпіонату “Місто” і в овертаймі дотиснути “Легіон”. У півфіналі вони повторно обіграли фаворита турніру “Місто”, і тепер 8 травня зустрінуться у фіналі з ЧНУ.

 

 

“Смайл-Баскет” не зміг розвинути успіх, доробок якого поклали у другому колі регулярного чемпіонату зумівши здолати і “Ветеран-Баскет” і “Легіон” у двох овертаймах.

Студенти ЧНУ у впертій боротьбі змогли схилити шальки терезів на свій бік у четвертій чверті і тепер сенсація турніру зустрінеться в матчі за 3-е місце з деморалізованим після поразки в півфіналі БК “Місто”.

За чемпіонат скажу головне, відмова від участі переможця двох минулих сезонів “ЧМ-2” – крок вперед, ця команда не потрібна була цьому турніру, як і сам турнір команді.

Другий дивізіон, плейофф, найцікавіший матч “ЧДТУ” – “Флеш-Рояль”, перемога останніх, хоча там було все на тоненькому. “Фрегат” – “Берегиня”, повернення Тимофієва, і вихід хлопців Івлєва в наступне коло. “Олімп” – “Авіс”, дива не сталося, фаворит пройшов далі, хлопцям з Кам’янки велика повага за непоганий сезон в цілому. “Рятівник” – “ЧДТУ-2”, Сідней виводить свій колектив у півфінал але питання, що він там робить і навіщо це все треба. Я думаю переливати з пустого в порожнє не будемо, але якщо ця команда візьме медалі це буде не чесно по відношенню до інших колективів другого дивізіону.

Наступні матчі (півфінали 2-го дивізіону) пройдуть 3-4 травня у ПС “Будівельник”, “Олімп”- “Фрегат” і “Флеш-Рояль” – “Рятівник” відповідно. Фінальні ігри за медалі пройдуть 8-го травня в обох дивізіонах.


Результати ігрового дня за 30.04.17:

БК “ЧНУ” 87-79 БК “Смайл-Баскет”
БК “ЧДТУ” 83-84 БК “Флешь-Рояль”
БК “Олімп” 74-51 БК “Авіс”
БК “Берегиня” 58-68 “Фрегат”
БК “Ветеран-Баскет” 88-82 БК “Місто”
БК “ЧДТУ-2” 80-87 БК “Рятівник”

Напишіть відгук