Підсумки другого зібрання з приводу старту нового сезону Аматорської Ліги

Сьогодні відбулась повторна зустріч з представниками команд Аматорської Ліги.

На зустрічі ми з’ясували питання про кількість команд. Але, наразі, ще до кінця не вирішене питання про участь команди Черкаські Мавпи-05. До старту сезону, представники команди повідомлять про намір брати участь у чемпіонаті чи навпаки. Відмовились брати участь в цьому сезоні — команда БК «Черкаси» та команда з міста Кропивницького.

Із-за пандемії були змінені правила, які стосуються знаходження команд у залі, а також вболівальників. На жаль, вболівальники не можуть знаходитись на іграх, усі ігри будуть проведені без них. При можливості буде проводитись прямий ефір. Про який ми будемо повідомляти перед кожним ігровим днем.

Гравці команд, у яких запланована гра повинні заходити до зали у масках, які повністю покривають ніс та рот. Виходити після гри, також, повинні у масках. Учасники, у яких гра запланована другими, не повинні знаходитись у залі під час гри попередніх команд. Заходити в зал можна тільки після того, коли з зали вийдуть попередні гравці.

На першу гру команди обов’язково повинні мати офіційну заявку та технічну заявку (технічку заявку треба приносити перед кожною грою). А також, нагадуємо, що перед першою грою представникам необхідно розрахуватись з боргами та внести половину внесків на цей сезон.

Початок сезону заплановано на суботу 21 листопада. Точний розклад ігор з’явиться пізніше.

Напишіть відгук