Найменші вихованці Черкаських Мавп розпочали сезон

Команда юнаків 2010-11-го років народження “Черкаські Мавпи-2011” відіграла перші матчі за півроку. Вихованці приватної баскетбольної школи Михайла Бродського провели стартовий тур Відкритого чемпіонату Юнацької баскетбольної ліги Київської області.

Відзначимо, що підопічні Євгенія Ткаченка та Ростислава Лунського попри свій юний вік проводять вже третій сезон у цій лізі. Нині “Мавпи-2010” є чинними чемпіонами змагань. У стартовому турі черкасці відіграли два матчі – в одній грі перемогли, в іншій поступилися. Варто зауважити, що “Мавпи” у цьому турнірі серед наймолодших. Змагання проходять серед юнаків 2010-го року народження, тоді як більшість складу черкаської команди становлять хлопці 2011-го року.
У першій грі “Мавпи-2010” не залишили шансів команді “Playmaker-2010”, вигравши з розгромним рахунком 59:10. В другому матчі проти команди господаря майданчику “ДЮСШ-12-БАМГ” був вже геть інший малюнок гри. Господарі паркету скористалися перевагою і перемогли з рахунком 53:35.

Євгеній Ткаченко, головний тренер “Черкаських Мавп-2011”:
“Мені сподобався рівень баскетболу, який продемонстрували хлопці. Вони старалися у кожному матчі. У другій грі поступилися тому що грали проти старших суперників. У такому віці – один рік різниці має велике значення. Ми ні технічно, ні по спритності нічим не поступалися супернику. Єдине – це швидкість. Старші хлопці були швидшими за нас, на це ми ніяк не могли повпливати. Втім ми будемо готуватися і зростати далі. Чекаємо на старт сезону ВЮБЛ, де плануємо добре відіграти”.

Приватна баскетбольна школа Михайла Бродського продовжує відбір юнаків 2010-го року народження і молодших у свої команди.

Тренер – Євгеній Ткаченко – 097-727-87-66.

Напишіть відгук