Мавпи-07 розгромили Хижаків і вийшли до фіналу ВЮБЛ

“КДЮСШ-1-Черкаські Мавпи-07” впевнено виграли свій півфінал і вже забезпечили собі повернення до дивізіону А!

Підопічні Володимира Мірошника продовжують не помічати суперників у фінальному турі Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги України серед юнаків 2007-го року народження. Сьогодні у Черкасах проходить другий тур фінального етапу у дивізіоні Б.

Після надпотужної перемоги над Маріуполем “КДЮСШ-1-Черкаські Мавпи-07” не лишили шансів столичним “Хижакам”. Черкасці у яскравому стилі розпочали першу чверть, вигравши її з рахунком 23:6. Далі “Мавпи” лише збільшували свою перевагу, не давши суперникові набрати більше 10-ти очок у кожному періоді.

Як підсумок – 61:29. Впевнена перемога юних черкаських баскетболістів, які вийшли до фіналу і вже точно зіграють у дивізіоні А наступного сезону.

Відзначиму гру Максима Шепіля, який набрав 20 очок у матчі, причому продемонстрував 100% реалізацію! Влучивши всі 10 із 10-ти кидків із гри. Також потужно на щитах відіграв Максим Баликін, який окрім 6-ти очок зробив 25 підбирань!

“КДЮСШ-1-Черкаські Мавпи-07” – “Хижаки” (Київ) – 61:29 (23:6, 12:6, 14:8, 12:9)
ЧМ: Шепель – 20 очок, 3 підбирання, 2 передачі; Пашков – 8 очок, 6 підбирань; Мар’юк – 7 очок, 3 підбирання; Баликін – 6 очок, 25 підбирань; Лементовський – 4 очка, 3 підбирання; Сурменко – 3 очка, 7 підбирань; Чебикін – 3 очка, 3 підбирання; Погорельський – 3 очка; Надточій – 3 очка; Харламбов – 2 очка, 5 підбирань; Москаленко – 2 очка.

Статистика матчу

Володимир Мірошник, головний тренер “КДЮСШ-1-Черкаські Мавпи-07”:
“Зіграли досить впевнено. Як почали гру, так її і довели до логічного завершення. Діти молодці, добре виклалися, налаштовані на максимальний результат. Єдине бентежить, що є певна втома у дітей. Все-таки, вже другий матч. Тому доводилося проводити широку ротацію. Але всі впоралися із завданням. Ми вийшли до дивізіону А. Але ми налаштовуємося на ще одну перемогу у фіналі. Хочемо виграти”.

Джерело: mavpabasket.com

Напишіть відгук