Завершився Відкритий чемпіонат м. Черкаси з баскетболу

Вихідними днями було зіграно останні матчі чемпіонату, в яких визначились переможці.

У суботу баскетболісти відіграли півфінальні ігри. Півфінальний тур було розпочато грою команд БК “ЧДТУ” та БК “Ветеран-Баскет”. На початку гра розвивалась напрочуд динамічно, команди проводоли гру на рівних. Але всеж під кінець “ветерани” отримали перемогу. Ця гра була завершена з рахунком 77:99.

Наступними у півфіналі зіграла команда з Золотоноші БК “Легіон” та БК “Місто”. Гра видалась дуже цікавою, накал емоцій просто зашкалював. Протягом гри, у “Легіона” на лавку запасних сіли Саєнко та Юнак за перебір фолів, а тренер Абрамов та Ярослав Жиговцев були дискваліфіковані. Команда з Золотоноші все одно продовжували боротьбу але ключових гравців і тренера не вистачило. “Місто” отримали перемогу з перевагою у 20 очок.


Наступного дня відбувся фінал Першого дивізіону. За третє місце у цьому дивізіоні грали БК “Легіон” та БК “ЧДТУ”. Ця гра була гідна фіналу. Матч виявився дуже емоційним та цікавим. БК “ЧДТУ” майже всю гру були позаду але всеж під кінець гри “студенти” змогли відіграти великий відрив і вирвати перемогу. Вітаємо бронзових призерів Відкритого Чемпіонату м. Черкаси – БК “ЧДТУ”!


За перше місце зіграли БК “Місто” та БК “Ветеран-Баскет”. Цю гру можна описати всього двума призвіщами: Марченко та Каплаушенко. На двох вони спромоглись набрати 63 очки, що є дуже гарним результатом. Завдяки ним “Місто” були попереду всю гру. БК “Ветеран-Баскет” програли з відривом у 31 очко і стали срібними призерами, а БК “Місто” чемпіонами цьогорічного сезону! ВІТАЄМО!

Напишіть відгук