В Аматорській лізі зіграли перенесенні матчі

Було зіграно дві гри з першого дивізіону та одна з другого. 

Першими, із запланованих ігр, зіграли команди з дивізіону “А” БК “ЧНУ” та БК “Черкаські Мавпи – 2”. Усю гру рахунок був, майже, рівним. Матч виявився досить цікавим. Варто відмітити гру гравця БК “ЧНУ” Лунського Ростислава, який заробив тридцять очок та вісім підбирань. У команди-суперника найрезультативнішим став Троян Богдан (21 очко).

У неділю 09.04.17 відбулися ще два матча, де зустрілися БК “Легіон” – БК “Черкаські Мавпи-2” та БК “Форсаж” – БК “Фрегат”. “Легіонери” отримали перемогу з, чималим, відривом у двадцять п’ять очок. Найрезультативнішими гравцями були Шимуля Андрій (БК “Легіон”) з 32-ма очками у активі, Васільєв Влад (БК “Легіон”) з дабл-даблом (12 очок, 10 підбирань) та Троян Богдан (БК “Черкаські Мавпи -2”) з 18-ю оками.

Найцікавішим матчем видався БК “Фрегат” проти БК “Форсаж”, в якому команда із Золотоноші отримала поразку. Гра може претендувати на один із найкращих матчів цього сезону. Не можна не відмітити космічну статистику Івлєва Василя, який завершив гру з 19-ю очками, 20-ю підбираннями, та 18-ю результативними передачами. А у Золотоніській команді найкращим гравцем став Дорошак П., здобув неймовірних 40 очок та 12 підбирань.

Файл зі статистикою можна отримати за посиланнями:

БК “ЧНУ” – БК “Черкаські Мавпи – 2”;

БК “Легіон” – БК “Черкаські Мавпи -2”;

БК “Форсаж” – БК “Фрегат”;

Напишіть відгук