ВЮБЛ серед юнаків 2009 року: Черкаські Мавпи-2009 за підсумками ужгородського туру вийшли до фіналу чотирьох

«Збірна Черкаської області ОСДЮСШОР-Черкаські Мавпи-2009» зіграли останні матчі регулярного чемпіонату ВЮБЛ серед юнаків 2009 року народження в  Ужгороді.

В цьому турі склалась цікава боротьба – три команди обмінялись перемогами і все вирішувала різниця очок в матчах між ними. В підсумку столична «СДЮШОР з баскетболу м. Києва», яка розпочала тур з двох перемог, опустилась на третє місце – команді можна було програти в останньому турі Черкаським Мавпами 8 очок, але кияни програли 9.  Саме Черкаські Мавпи-2009 в підсумку виграли тур, а господарі «ЗОДЮСШ Ужгород» вийшли до Фіналу чотирьох з другого місця.

В ужгородському турі гравець «Збірної Черкаської обл. ОСДЮСШОР-Черкаські Мавпи-2009» Захар Покойовий  у всіх трьох іграх набирав 9 очок і в середньому зібрав 10.7 підбирань. Тож за результатом туру до фіналу чотирьох в цій групі вийшли саме ці команди.


У фіналі чотирьох вони зіграють з переможцями туру в Івано-Франківську, що відбувся паралельно, дніпровською «СДЮСШОР-5-ДФКС» та одеською «СДЮСШОР ім. Літвака Б.Д.»

Результати матчів:

Ужгород, СК Юність

Вівторок, 30 квітня

«ЗОДЮСШ» (Ужгород) – «Зб. Черкаської обл. ОСДЮСШОР-Черкаські Мавпи-2009» 81:75

Середа, 1 травня

«Зб. Черкаської обл. ОСДЮСШОР-Черкаські Мавпи-2009» – «МСДЮСШОР» (Вінниця) 65:60

Четвер, 2 травня

«Зб. Черкаської обл. ОСДЮСШОР-Черкаські Мавпи-2009» – «СДЮШОР з баскетболу м. Києва» 62:53



Напишіть відгук