Визначено переможців чемпіонату міста з баскетболу 3Х3

В  ПС «Будівельник» пройшли фінальні матчі Відкритого чемпіонату м. Черкаси з баскетболу 3х3, що проходив серед юнаків та дівчат в чотирьох вікових категоріях. Турнір було організовано Громадською організацєю «ЧМФБ -Країна Баскетболія» та проводився за підтримки Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

Загалом за час проведення чемпіонату більше 50 команд не лише з Черкас, а й з Золотоноші, Сміли, Камянки та Кропивницьког взяло участь у змаганнях.

В категорії U-12 перше місце виборола команда «NBA», друге та третє місце команди «Друзі-1» та «SHOOTERS» відповідно. В категорії U-14 призові місця отримали команди «BLACK GLOBUS», «CHERKASY LIONS», «GOlDEN HEAT». В категорії U-16 золото отримала команда «MARVEL», 2-ге місце «Алігатори» та 3-те «Концентрація». «LUCKY HUNTER», «WARRIORS» та «Завали 3 бали» зайняли перші три сходинки в віковій категорії U-18.

«Надзвичайно важливо для емоційно-психологічного стану дітей шкільного віку в час війни мати не лише змогу займатись улюбленим видом спорту, а й брати участь в змаганнях загальноміського масштабу і перемагати. Ми вдячні всім партнерам, що допомогли в організації і проведенні», прокоментував Виконавчий директор ГО «ЧМФБ-Країна Баскетболія» Олександр Нагорний.

Переможці і призери в трьох вікових категоріях U-12, U-14, U-16 отримали подарунки від відділення Національного олімпійського комітету України в Черкаській області.

На свято баскетболу завітав заступник начальника управління – начальник відділу фізичної культури та спорту управління гуманітарної політики Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Павло Скворцов, котрий привітав учасників і долучився до церемонії нагородження  переможців. В своїй вступній промові він також відзначив важливість проведення дитячих спортивних змагань в умовах війни, та подякував нашим захисникам, завдячуючи яким свято баскетболу в Черкасах відбулось.

Загальні результати змагань:

Фото Фіналу восьми чемпіонату міста з баскетболу 3Х3

Напишіть відгук