Абрамов Артур поділився прогнозами на ПО Аматорської ліги

Тренер золотоніської команди БК “Легіон” Абрамов Артур поділився своїми думками з приводу початку плей офф:

“Всім привіт. Хотілося б трохи зупинитися на закінченні регулярного чемпіонату у 2-й Лізі і обговорити пари плей офф, плюс позиції команд в 1-й Лізі, і перспективи перед останнім туром за вихід в гру на вибування.

В останньому турі, у 2-й Лізі, особливо виділити нічого, в плані турнірних завдань, з несподіваного варто відзначити перемогу БК “ЧП” над БК “ЧДТУ-2”, з рахунком 62-50 при рівній боротьбі протягом всього матчу. Цікавий своїм напруженням пройшло протистояння БК “Фрегат” – БК “Форсаж”, де теж все вирішилося в ендшпілі зустрічі – 86-76 на користь перших. Лідери БК “Олімп” і БК “Рятівник” без проблем розібралися з БК “Флеш-Рояль” і “Авис”, відповідно 72-56 і 71-62. БК “Берегиня” поступилася БК “ЧДТУ” – 49-73.

Після регулярки утворилися такі пари БК “Олімп” – БК “Авіс”: начебто все ясно і зрозуміло, з одного боку, але є моменти в заявці з іншого. З цього прохання оф. сайт інформувати про склади команд в заявці на сезон, думаю, не важко і моменти за регламентом, хоча якщо вони не прописані, значить дозволено.

БК “ЧДТУ” – БК “Флеш-Рояль”, думаю, одне з інтригуючих протистояння в першому колі плей офф, склад в останніх при повному комплекті не поступається і лідерам турніру, так що думаю буде дуже цікаво. Розклади 50 на 50, я ставлю на перших.

БК “Рятівник” – БК “ЧДТУ-2” при наявності Сіднея у перших більш ніж зрозуміло, другі вже своїм потраплянням у вісімку, і не з останнього місця зробили по турніру більш ніж. БК “Берегиня” – БК “Фрегат” епічне “суддівське” протистояння Анатолія проти Віталія. Тут все складно в плані фаворита, але судячи по статистиці яку видає лідер колективу “Фрегата” Івлєв, віддам перевагу цьому колективу.

В 1-й Лізі перед останнім туром і кількома пропущеними матчами все виглядає інтригуюче. Перше і друге місце залишаться при будь-яких варіантах за БК “Місто” (1) і БК “ЧНУ” (2) , а ось 3 та 4 місця поки вакантні.  По суті : матч (пропущений) БК “Ветеран-Баскет” – БК “Місто” з турнірної точки зору вже особливо ні чого не означає, що при будь-якому результаті все вирішиться, з точки зору потрапляння в плей офф, у грі між командами БК “Легіон” – БК “Ветеран-Баскет”, переможець пройде у наступне коло, програв за бортом залишиться 5 зайвий.

БК “Смайл-Баскет” вже в плей офф, питання з якого місця. Гра проти “ЧНУ” при перемозі “сенсації” турніру бронює за ними третю сходинку регулярки, а значить ще раз зустрінеться з цим колективом у плей офф. При поразці все буде вирішувати результат зустрічі БК “Легіон – БК “Ветеран-Баскет”, якщо перемагає “Легіон”, “Смайл2 за додатковими показниками при рівності очок опускається на 4 місце і грає проти “Міста” в плей оф, а якщо перемагають “Ветерани” то “Смайл” залишається третім навіть при поразці від “студентів”. Матч БК “Місто” – БК “Черкаські Мавпи-2” це просто матч без турнірних завдань, як і пропущений БК “ЧНУ” – БК “ЧМ-2″. Ось як то так, всім дякую, до зустрічі!”

Напишіть відгук