Юні Мавпи домінують на Фестивалі мінібаскетболу у Залізному порту!

Підопічні Максима Міхельсона і Василя Івлєва зробили золотий дубль у змаганнях першої зміни Фестивалю мінібаскетболу.


Нещодавно завершився сезон Всеукраїнської басктебольної ліги України, але вихованці “Черкаських Мавп” не збираються відпочивати. Найменші команди клубу, юнаки 2009-2010 років народження поїхали до Залізного порту, де триває масштабний Фестиваль мінібаскетболу.


Команда “Черкаських Мавп” просто не лишила суперникам шансів у першій зміні фестивалю. “Мавпи-09” у потужному стилі пройшли всю турнірну сітку й стали чемпіонами у мінібаскетболі! До цього команда черкасців додала перемогу у турнірі 3х3.  Також відзначимо Андрія Чемериса, який став містером Фестивалю!

Таким чином, для свого дебютного сезону найменші “Мавпи” зібрали грандіозний список нагород – срібло ВЮБЛ, чемпіонство Юнацької баскетбольної ліги Київської області та два золота на Фестивалі мінібаскетболу.

Відзначимо, що після цього “Черкаські Мавпи” залишаються на Херсонщині, де стартувала друга зміна Фестивалю мінібаскетболу, в якій беруть участь команди юнаків 2007-го та 2008-го року народження. Тут у черкасців також є шанси на нагороди!

Джерело: mavpabasket.com

Напишіть відгук