Черкаські Мавпи-2 приймають Львівську Політехніку

Дублери “Черкаських Мавп” готуються до чергового туру Вищої ліги. 31 січня та першого лютого підопічні Володимира Чурсіна зіграють зі “Львівською Політехнікою”.

Дублери приймають черговий домашній тур Вищої ліги.

У попередньому турі підопічні Володимира Чурсіна у вкрай усіченому складі, без своїх лідерів зуміли гідно зіграти з лідером сезону, командою “Рівне”. Зараз “Мавпи-2” повинні підійти до туру у бойовому складі. До того ж, черкасці приймають рівного по силі суперника.

“Львівська Політехніка”, як і “Мавпи” є однію з наймолодших команд Вищої ліги. У першому колі у Львові суперники почергово виграли один в одного. Тепер у Черкасах “Мавпи” мають шанси вийти вперед у сезонній серії, вигравши два матчі.

Володимир Чурсін, головний тренер “Черкаських Мавп-2”:
 “Минулий тур не грали обидва Мельники. Романовський підвернув ногу. Він мінімум на три тижні вибув. Бондаренко і Сергеєв не тренувалися із нами. Завтра одне тренування з ними проведемо. Можливо, нам у цьому турі допоможе Дмитро Скапінцев. “Львівську Політехніку” ми вивчили, непогана команда.
Незважаючи на велику кількість поразок, команда досить пристойна, грають у якісний баскетбол. Агресивний пресинг, зонний захсит. Не така проста команда, незважаючи на результат.
У нас теж були матчі, де могли перемогти, де втратили свої перемоги. Матчі будуть непростими. Неможна сказати, що це аутсайдер. Дуже багато матчів програли в одне-два очки. Очікуються серйозні матчі”. 

Розклад матчів:
  • 31 січня. 18:00. “Черкаські Мавпи” – “Львівська Політехніка”;
  • 1 лютого. 12:00. “Черкаські Мавпи” – “Львівська Політехніка”;

Приходьте на домашні матчі дублерів! “Мавпи-2” мають гарні шанси здобути перемоги.

Джерело: mavpabasket.com

Напишіть відгук