ЧЕРКАСЬКІ МАВПИ-06 – чемпіони!

Відкритий чемпіонат Київської області серед юнаків 2006-07 р.н,(1 етап ВЮБЛ), в якому взяли участь 6 команд підійшов до завершення.  Змагання проводились з жовтня місяця по коловій системі, два кола. Незважаючи на те, що деяким командам ще потрібно зіграти 1-2 гри, уже визначилася трійка лідерів.14

 Без єдиної поразки завершила чемпіонат команда КЗ «ОСДЮСШОР ЧОР–ЧЕРКАСЬКІ МАВПИ-06» -тренер Василь Івлєв, Даніїл Пироженко, які і стали чемпіонами.

На другому місці – команда «СДЮШОР-ПРОГРЕС-АДМИРАЛС» (м. Київ) – тренер Леонід Стефанішин. Третю сходинку посіла команда Збірна команда БМТГ «ДЮСШ №1-Спортліцей» (м. Біла Церква) – тренери Денис Гнатюк, Дмитро Пелехатий.

По завершенню всіх ігор переможець та призери чемпіонату будуть нагороджені кубками, медалями та цінними подарунками.

Чемпіонат ВЮБЛ в цьому сезоні проходить в два етапи. Першим етапом ВЮБЛ є відкритий чемпіонат (першість) області, система проведення якого залишається на розсуд та рішення обласної/місцевої федерації, враховуючи вікові групи, кількість команд юнаків і дівчат в регіоні.

Для виходу у наступний етап ВЮБЛ команда має зіграти не менше 10 ігор у своїй області, або дозволяється приймати участь і у різних (кількох) відкритих чемпіонатах та різних вікових групах.

Перший етап ВЮБЛ має бути завершено до 15 березня 2023 року. Після одержання результатів першого етапу від обласних/місцевих федерацій баскетболу та кількості заявок від команд, які вийшли до другого етапу, буде визначено систему проведення та календар ігор другого етапу змагань.

Напишіть відгук