«Черкаські Мавпи-05» – бронзові призери чемпіонату України!

У матчі за бронзу черкаські переграли одеську СДЮСШОР 68 : 62!
Головний матч сезону юнацького баскетболу для Черкас. Бронзовий фінал Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги України мав надважливе значення. Остання юнацька команда «Черкаських Мавп» сперечалася за медалі чемпіонату! «Мавпи-05» яскраво провели сезон, фінальний тур і останній матч.

У головній грі підопічні Василя Івлєва зустрічалися із однолітками із Одеси. Інтригуючий матч із змінами лідера, рівною грою і динамічною розв’язкою. Черкаські баскетболісти зі старту роблять хороший заділ. Місцева команда ще в середині першої чверті робить ривок 16 : 4. Проте до кінця періоду одесити зуміли підрівнятися в рахунку. У другій чверті «Мавпи» знову тікають на відстань 10-ти очок, але і цього разу суперник скоротив відставання. А після великої перерви СДЮСШОР навіть виходить вперед – 39 : 42.

Важка боротьба, втім черкасці знову повертають лідерство, щоправда цього разу всього у 5 очок. Тривалий час тримати лідерство «Мавпам» не вдається, одесити щоразу відіграються. Як наслідок, все вирішується наприкінці четвертої чверті. За рівного рахунку, у ключовий момент, гру на себе бере Влас Резун. Центровий «Мавп» бере важкі підбирання на чужому щиті, забиває з під-кільця, зі штрафної лінії і виводить команду вперед на 5 очок – 66 : 61. Довершив усе своїми двома балами Гліб Буравський, який у підсумку став найрезультативнішим гравцем матчу – 20 очок. У підсумку 68 : 62, «Черкаські Мавпи-05» здобувають бронзу у своєму першому сезоні ВЮБЛ!

«Черкаські Мавпи-05» – СДЮСШОР ім. Літвака (Одеса) 68 : 62 (17 : 12, 15 : 17, 20 : 18, 16 : 15)
ЧМ:
Буравський – 20 + 6 підб; Гречуха – 14 + 7 підб; Резун – 9 + 13 підб, 4 перх.

Напишіть відгук