Черкаські Мавпи-04 провели виїзний тур у Києві

У столиці підопічні Олександра Лашко спромоглися на дві перемоги.

Складний тур у Києві, який був важливим з огляду на боротьбу черкаської команди за потрапляння до фінальної 8-ки. “Черкаські Мавпи-ОДЮСШОР” розпочали вдало, вигравши впевнено два матчі. У третій грі команда була близькою до перемоги, але поступилася в одне очко. А в заключному матчі зазнали ще одної поразки. Незважаючи на ці дві поразки, “Мавпи-04” забезпечили собі місце у фінальній 8-ці.

У цьому турі відзначимо потужну гру передньої лінії “Черкаських Мавп”. Кіріл Прокопенко в середньому за чотири матчі здобував 10.5 очка та робив 13.5 підбирання.

Володимир Чурсін, тренер баскетбольної школи “Черкаських Мавп”:
“Перші дві гри виграли дуже впевнено, використовували наших великих, відзначилися Іван Токовенко і Кіріл Прокопенко. Переконливо виграли підбирання та результативно зіграли в нападі. Як результат, хороші перемоги над командами Хмельницького та Рівного. У третьому матчі, на жаль, поступилися в одне очко команді Чорткова. Грали непогано, але на останніх секундах не зуміли реалізувати нашу атаку. В останньому матчі поступилися команді Києва, це був найгірший матч у турі. Не було концентрації в захисті і впевненості в нападі, явно втомився Прокопенко, випав як в захисті, так і в нападі”.

Збірна Хмельницької області – Черкаські Мавпи-ОСДЮСШОР-04 – 47:82
Статистика матчу
Рівне – Черкаські Мавпи-ОСДЮСШОР-04 – 53:72
Статистика матчу
Чортків – Черкаські Мавпи-ОСДЮСШОР-04 – 57:56
Статистика матчу
СДЮСШОР 16 (Київ) – Черкаські Мавпи-ОСДЮСШОР-04- 77:61
Статистика матчу

Олександр Лашко, головний тренер “Черкаських Мавп-04”:
“В деяких моментах не вистачало впевненості й холодної голових у наших гравців. Але це все досвід. Всі матчі були хорошими, жорсткими, вольовими. Продовжуємо працювати над нашими слабшими сторонами. Завдання другого етапу виконали – потрапили у 8-ку. Тепер готуємося до наступних турів і чекаємо розподілу команд, із ким нам доведеться грати”.

Напишіть відгук