«Черкаські Мавпи-03» посіли четверте місце ВЮБЛ

Черкаська команда програла бронзовий фінал СДЮСШОР-5 із Дніпра.
Баскетболісти «Черкаських Мавп-03» завершили сезон. В Одесі проходив фінальний етап Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги України. В останньому матчі підопічні Олександра Молчанова зустрічалися із міцною командою СДЮСШОР-5.

Баскетболісти «Мавп» непогано стартували, вигравши першу чверть з рахунком 13 : 15. Однак уже в другій пропустили ривок від суперника. І ще до великої перерви гравці з Дніпра мали двозначну перевагу – 27 : 16. Це відставання стало недосяжним для черкаської команди. Всю другу половину зустрічі «Мавпи» намагалися наздогнати, однак дніпряни виявилися сильнішими. Як підсумок 80 : 64, бронза ВЮБЛ їде до Дніпра. «Черкаські Мавпи-03» завершують сезон на четвертому місці.

Попри поразку, найрезультативнішим гравцем зустрічі став форвард «Черкаських Мавп», Максим Голєнков – 27 очок, 7 підбирань.

СДЮСШОР-5 – Черкаські Мавпи-03 80 : 64 (13 : 15, 27 : 16, 22 : 15, 18 : 18)
ЧМ: Голєнков – 27 + 7 підб; Тарасенко – 15 + 6 підб; Крутогуз – 11 + 4 підб.

Олександр Молчанов, головний тренер «Черкаських Мавп-03»:
«Програли сьогодні. У першій половині боролися, грали на рівних. Але далі не зуміли. Скажемо так, не всі хлопці впоралися з тиском від суперника. Чи перегоріли, чи були не готові на такому рівні зіграти три дні. Останній матч не зуміли витиснути максимум із себе. Стосовно загального результату – два роки поспіль були шостими, цьогоріч посіли четверте місце. Певний позитив у цьому є. Але вирішальною грою я не задоволений. Розраховували поборотися і виграти бронзу. Нічого, будемо працювати, ще є над чим».

Джерело: mavpabasket.com

Напишіть відгук