«Черкаські Мавпи-03» відіграли тур у Дніпрі

Передостанній тур регулярного чемпіонату ВЮБЛ провели баскетболісти «Черкаських Мавп-03». У Дніпрі команда здобула дві перемоги та двічі поступилася.
Ще один тур чемпіонату України з баскетболу серед юнаків 2003-го року народження відіграли у низці міст. «Черкаські Мавпи-03» у Дніпрі провели по два матчі з одним із претендентів на золото, місцевою СДЮСШОР-5 та запорізькою ДЮСШ-12. «Мавпи», котрі ще кілька турів тому забезпечили собі місце у фінальній 8-ці, нині намагаються покращити свою позицію перед плей-оф. У підсумку, підопічні Олександра Молчанова зуміли привезти з виїзного туру дві перемоги.

Олександр Молчанов, головний тренер «Черкаських Мавп-03»:
«Хотіли нав’язати бій чемпіону, але не вдалося. Розраховувати на перемогу з Дніпром було складно. Місцями ми виглядали пристойно. Діями окремих гравців задоволений. Але в цілому хотілося б більше самовіддачі від усієї команди. Дніпру ми протистояли в обох іграх. На початку трималися 3-4 очка, але до кінця поступилися. Не всі виконали настанову на гру. Завдання було – мінімум привезти дві перемоги. Це вдалося. Двічі обіграли Запоріжжя. Але хотілося б покращити гру, особливо в захисті. Тому що, відстоявши свій кошик – далі грати краще. Але якщо ми пропускаємо багато, тоді важко протистояти суперникові. Ми забезпечили собі місце у фіналі. Далі важливий останній тур, від якого залежатиме, яке місце ми посядемо перед плей-оф».

СДЮСШОР-5 (Дніпро) – «Черкаські Мавпи-03» 75 : 60
ЧМ: Голєнков – 27; Крутогуз – 13; Тарасенко – 8.

СДЮСШОР-5 (Дніпро) – «Черкаські Мавпи-03» 68 : 57
ЧМ: Голєнков – 20; Крутогуз – 10; Тарасенко – 14.

ДЮСШ-12 (Запоріжжя) – Черкаські Мавпи-03» 70 : 73
ЧМ: Голєнков – 34; Крутогуз – 17;  Тарасенко – 9.

ДЮСШ-12 (Запоріжжя) – Черкаські Мавпи-03» 81 : 84
ЧМ: Голєнков – 44; Крутогуз – 17; Бондаренко – 8.

Заключний тур у регулярному чемпіонаті ВЮБЛ «Мавпи-03» проведуть 3-6 травня у Рівному. А фінальний етап змагань відбудеться 14-16 травня в Одесі.

Напишіть відгук