Черкаські Мавпи провели перше тренування на відкритому повітрі

«Черкаські Мавпи» продовжують свій підготовчий цикл для молодих гравців. Наш клуб став першою командою Суперліги Парі-Матч, яка почала роботу після послаблення карантину. У тренувальному таборі переважно вихованці приватної школи Михайла Бродського. До сьогодні, через дощі, гравці тренувалися виключно у спорткомплексі «Манеж».

Своє перше тренування на відкритому повітрі команда Максима Міхельсона провела на ігровому майданчику ЗОШ №12. Передувала тренуванню промова почесного президента клубу – Олександра Згіблова та директора команди – Володимира Гриценка.



Також перед тренуванням привітали з ювілеєм фізіотерапевта команди – Івана Григоровича Котляра, якому днями виповнилося 60 років.

За словами головного тренера «Черкаських Мавп» – Максима Міхельсонаосновна місія цього тренувального збору допомогти молоді, яка через пандемію могла пропустити ледь не пів року професійного тренувального процесу. Акцент на тренувальному зборі зроблений на підвищенні індивідуальної майстерності.
 


Через бажання тренерського штабу мінімізувати контакт у транспорті наших вихованців, команда проводить по одному але тривалому тренуванні в день. Хлопці працюють кожного дня майже по три години.

Поряд із зовсім юними вихованцями баскетбольної школи у числі 16-ти гравців є 6 баскетболістів, які минулого сезону виступали в основі «Черкаських Мавп». А це Іван Ткаченко, Нікіта Руслов, Дмитро Скапінцев, Ігор Сергеєв, Нікіта Воєвода та Олег Бондаренко. Решта гравців – це молодь, яка якісно зарекомендувала себе у матчах за дублюючий склад. Наймолодший серед них – 15-річний Владислав Єфименко, який виступає у ВЮБЛ за «Черкаські Мавпи-05» та «Мавпи-04». Капітаном на літній збір обрано Івана Ткаченка.
З новим для себе м’ячем капітан – Іван Ткаченко

Наймолодший у тренувальному таборі “Черкаських Мавп” – Владислав Єфименко

Після розминки гравці чимало попрацювали над координацією. У другій частині тренування настав час зіграти, щоправда дещо у видозмінену форму баскетболу. Перший матч пройшов з регбійним мячем. Втягуюча гра з акцентами на координацію рухів пройшла доволі емоційно. Тренувальний табір було розділено на три команди. Найкраще до нового формату пристосувалась команда де капітаном був Іван Ткаченко. Вихованець нашого клубу традиційно ефектно колотив згори, попри зміну мяча.

Працюватиме тренувальний табір «Черкаських Мавп» до початку липня. Після цього у хлопців буде невелика відпустка перед очікуваною роботою у предсезонці до старту Суперліги Парі-Матч.

Напишіть відгук