Черкаські дівчата тріумфально повернулися із Херсону

Команда «Венето-Черкаси-06» вдало завершила другий регіональний етап ВЮБЛ. Підопічні Олени Фатнєвої, які проводять дебютний сезон у Всеукраїнській юнацькій баскетбольній лізі, здобули три перемоги в рамках третього туру та фінішували на другій сходинці турнірної таблиці.


У Херсоні дівчата 2006-го року народження вдало зіграли всі три поєдинки.  Головним суперником черкащан стала «Таврійська зірка» з Верхнього Рогачика, яка до звітного туру підійшла в якості 4-ї команди турніру. Черкащанки переконливо відіграли ключовий матч 77-48.

Олена Фатнєва, головний тренер БК «Венето» (Черкаси):

«Була принципова гра, яка вийшла цікавою та емоційною. Команда змогла зібратися і дуже організовано зіграти таку важливу гру. Дівчата добре себе проявили: агресивно зіграли в обороні, швидко – в атаці, прислухавшись до наших зауважень. Крім того, тренер Василь Івлєв нам дуже допоміг. Разом з ним нам вдалося добитися хорошого результату і вийти в топ-16» .

Окрім того, юні черкащани закріпили свій успіх перемогами над командами «Чемпіон» (Гола Пристань) та «Імпульс» (Нова Каховка).Такий результат дозволив «Венето-Черкаси-06» закріпитись на другій сходинці турнірної таблиці, маючи в активі 7 перемог у 8 матчах. Попереду лише колектив з Миколаєва.

Тепер на «Венето-Черкаси-06» чекають ігри в наступному етапі ВЮБЛ, де в боротьбі зійдуться 16 команд з усієї країни.

Олена Фатнєва, головний тренер БК «Венето» (Черкаси):

«Є позитивні момент, що в нас – рух вперед. Дівчата стараються і додають з кожним туром. Є бажання і грати, і перемагати. Звичайно, треба працювати на тренуваннях більше: техніка, тактика, взаємодія. Треба бути психологічно готовими до перипетій».

Наші дівчата:

Напишіть відгук