Черкаські дівчата поступилися у другому матчі фіналу ВЮБЛ

“Венето-Черкаси-06” знову чинили гідний опір супернику, але для перемоги забракло зовсім трохи.

У Дніпрі продовжується фінальний етап Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги України. У другому матчі підопічні Олени Фатнєвої знову зустрічалися із серйозним суперником, командою ДЮСШ (Нововолинськ).

Волинянки вже в першій чверті пішли у відрив в рахунку, що і стало ключовим у матчі. Протягом усієї зустрічі гравчині “Венето-Черкаси” намагалися наздогнати суперника. Однак у третій чверті ДЮСШ знову збільшили свою перевагу. Але у заключному, четвертому періоді черкащанки зуміли суттєво скоротити різницю. Втім на більшого сил у “Венето-Черкаси” не вистачило. Як підсумок, друга поразка у фінальному турі.

Завтра о 10-й ранку “Венето-Черкаси-06” відіграють заключний матч фінального туру. Наші дівчата зустрінуться з командою ДЮСШ (Бердянськ). Фактично ця гра вирішуватиме, хто з цих команд здобуде бронзові медалі ВЮБЛ.

ДЮСШ (Нововолинськ) – “Венето-Черкаси-06” – 59:51 (13:6, 16:16, 16:9, 14:20)
“Венето-Черкаси”: Фатнєва – 16+3 підбирання; Любенська – 11+4 підбирання, 5 передач; Пугач – 9+6 підбирань; Зелик – 3+4 підбирання; Белякевич – 3+2 підбирання; Куроп’ятник – 3+5 підбирань; Литовка – 2; Шелудько – 2; Мамієнко – 2.
Статистика матчу

Джерело: mavpabasket.com

Напишіть відгук