Черкаські дівчата перемагають у чемпіонаті України!

Дві впевнені перемоги на рахунку команди «Венето» Черкаси.
Другий етап Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги України серед дівчат триває. Команди 2006-го року народження продовжують змагання в групах. Так, Черкаси приймали черговий тур. «Венето» Черкаси на власному паркеті впевнено здолали команди Полтави та Мирогороду.

Венето-Черкаси – СДЮСШОР-2 (Полтава) 62:28
Вен: Фатнєва – 20; Любенська – 16; Мартусь – 9.

Венето-Черкаси – Миргород 60:15
Вен: Любенська – 22; Фатнєва – 14; Куроп’ятник – 6.

Олена Фатнєва, головний тренер «Венето» Черкаси:
«Результат хороший, але грою задоволені не повністю. Потрібно ще багато працювати. Особливо над технікою, над кидками, взаємодіями один з одним. Над фізичними кондиціями. Результат є, але ми грали з командами, які посідають останні позиції в турнірній таблиці. Для проходження до наступного етапу нам потрібно долати серйозніших суперників. Щоб грати із міцнішими командами, нам потрібно багато працювати».

Черкаська команда дівчат поки серед лідерів у своїй групі. Відзначає якість гри дівчат і президент МГО «Країна Баскетболія», Олександр Нагорний:
«З нетерпінням та острахом чекав на матчі наших дівчат. Жіночого баскетболу не було в Черкасах давно. Те що я сьогодні побачив, рівень гри та роботою тренера – дуже задоволений. Дівчата працюють лише перший рік, але вже демонструють хороший баскетбол. Якісна робота в захисті, командні взаємодії. Для матчів у дебютному чемпіонаті – дуже здорово. У попередньому турі наша команда переграла міцну команду з Одеси, школи Літвака. Помітна робота тренера, що вона вкладає у дівчат. Це все відображається у грі. Бажаю працювати у тому ж напрямку, сподіваюся команда вийде до наступного етапу».

Джерело: mavpabasket.com

Напишіть відгук