У Черкасах стартував відкритий чемпіонат міста з баскетболу

У перший ігровий день було зіграно всього 2 матчі, і обидва дивізіону “А”. Ми побачили абсолютно 2 різних поєдинка. В першому команда

ЧНУ обіграла гостей із Золотоноші (“Легіон”) з рахунком 86:76. Варто зауважити, інтрига зберігалася до останніх хвилин, трійка ЧНУ (Гноєвий-Лунський-Войтович) видали неймовірний матч і “настріляли” 81 з 86 командних очков, що є феноменальним результатом! Легіон ж, пропустивши ривок ЧНУ і втративши лідера (Шимуля 34 очка + 5 фолів), не змогли повернутися в гру.

amatlogo

Що стосується другої ігрової пари, то тут БК “Misto” більш ніж впевнено обіграло “Смайл-баскет” (109:57). У команді “посмішок” варто відзначити Станіслава Сіднея (24 очка + 14 підбирань), у “городян” – Сергій Марченко (31 очко + 7 підбирань). Третій матч туру в дивізіоні “А” Ветеран-баскет – Мавпи-2 перенесений, дату його проведення ми повідомимо пізніше.
До речі, ми будемо стежити за цікавими фактами по-ходу чемпіонату і перший вже є: “ветеран” ліги Войнаровський Леонід (БК “Misto”) вперше за 10 років зіграні в лізі (це близько 100 матчів) – пішов з майданчика з “0” в графі очки. Початок покладено, нехай цей сезон подарує нам тьму видовищних матчів.

Напишіть відгук