Три команди Черкаських Мавп привезли медалі з турніру в Чорноморську

Вихованці Євгена Ткаченка та Олександра Лашко продуктивно провели останні дні літа й приїхали додому з повним комплектом медалей.

Змагання пройшли з 27 по 29 серпня в Чорноморську, Одеської області. “Черкаські Мавпи-06” були представлені та турнірі одразу двома командами, які зіграли проти команд Юг-Баскет (Одеса), Пірати (Чорноморськ) та колектив румунський колектив “Плоєшті”.

Обидві черкаські команди впевнено переграли своїх суперників і в підсумку зіграли між собою у фіналі. Як підсумок золото та срібло в активі черкасців. А Дмитро Карий, Ілля Упир та Роман Войденко отримали призи, як кращі гравці турніру.

Також турнір “Новий Чорноморськ” відвідала команда “Черкаських Мавп-04”. Хлопці Олександра Лашко також грали з однолітками з команд “Юг-Баскет”, “Пірати” та “Плоєшті”.

Черкасці переграли команди з Чорноморська та Румунії і поступилися “Юг-Баскету”. У фіналі грали також з “Юг-Баскетом”, якому в підсумку поступилися.


Олександр Лашко, головний тренер “Черкаських Мавп-04”:
“На турнірі ми хотіли перевірити готовність хлопців до боротьби, щоб вони зрозуміли, що вже граємо не у дитячий баскетбол, вже дорослі правила. Також переглянути рівень гри хлопців після літньої роботи. Багато хлопців залишилось у Черкасах, тому склад формували із тих, хто мав бажання і можливість поїхати. Зараз збираємося разом і будемо завершувати підготовку до нового сезону, який цьогоріч буде більш цікавим і непердбачуваним”.


Також цінні призи отримали кращі гравці турніру у складі “Мавп-04” Кіріл Прокопенко та Назар Холод.

Відзначимо, що команда “Черкаських Мавп-06” ненадовго повернулася до Черкас. А вже наступного тижня планує провести товариські матчі в Києві, а 6-8 вересня відвідає турнір у Коблево.

Напишіть відгук