Третій день фіналу дивізіону «Київська Русь» СБЛУ Таскомбанк – ЧДТУ та ЧНУ продовжують перемагати

Третій день змагань також став переможним для представників м. Черкаси у фіналі дивізіону «Київська Русь» СБЛУ Таскомбанк. Проте ці перемоги були зовсім різними для наших команд.

Першою грала команда ЧНУ ім. Богдана Хмельницького проти Світловодського політехнічного коледжу. Студенти ЧНУ захопили ініціативу з перших секунд матч і довели матч до переможного кінця – 120-53, легка перемога для ЧНУ. Найбільш результативними в складі ЧНУ стали Олександр Кобець з 28-ю очками, та Максим Мірошниченко з 19 очками, 10-ю підбираннями і 10-ю результативними передачами.

Статистику матчу можна переглянути за посиланням.


В другій грі зустрічалися команди ЧДТУ та НУФВСУ (м. Київ). Ця гра була дуже важливою для нашої команди, з точки зору турнірного положення. Запекла боротьба тривала протягом всієї гри. Після 2-ї чверті, черкащани програвали «-8». Проте по перерві хлопці зібралися, і виграли 3-тю та 4-ту чверть з загальною різницею «+13». Фінальна сирена – і перемога 81-76 на користь ЧДТУ. Найбільший вклад в перемогу ЧДТУ зробили – Скапінцев Дмитро (30 очок, 21 підбирання), Пелипай Антон (21 очко, 6 результативних передач), Нагорний Дмитро (20 очок, 9 підбирань), Руслов Нікіта (7 очок, 8 результативних передач).

Статистику матчу можна переглянути за посиланням.

Відтак, черкаські ВНЗ зайняли перші місця в своїх групах, і завтра на них будуть чекати півфінальні ігри. Так, команда ЧНУ зустрінеться з КПІ (м. Київ) о 10-00, а ЧДТУ будуть грати з КНТЕУ (м. Київ) об 11-50.

Он-лайн трансляцію ігор ви зможете переглянути на нашому сайті.

Фото Ярослави Немеш

Напишіть відгук