Результати пів фінальних ігор

У суботу команди зіграли свої пів фінальні ігри та визначились пари, які гратимуть за 1-2 місця, та 3-4. 

Відкривали пів фінальтий тур команди другого дивізіону – “Слемданк” та “ЧП”. Досить інтриговий матч видався. В першій чверті верх взяв “Слемданк” але у другій чверті “ЧП” швидко почали набирати обертів. Це дало змогу їм стати лідерами зустрічі у першій половині гри. Після великої перерви “Слемданк” почав наздоганяти своїх суперників. Вже у третій четверті “Слемданк” вирвався вперед та тримав лідерство у “своїх руках” аж до самого кінця. “Слемданк” отримав перемогу з рахунком 77:69.

Детальна статистика.

Продовжився ігровий день грою команд “Смайл-Баскет” та “Легіон”. Це була дуже видовищна гра. Команди тримали усіх глядачів у напрузі. До самих останніх секунд не було зрозуміло, хто саме стане переможцем зустрічі. В надважкій боротьбі перемогу здобули “Смайл-Баскет”, з рахунком 83:85.

Детальна статистика.

Далі на майданчику зустрілись “Ветеран-Баскет” та “Дніпровські Акули”. Нажаль, та запекла боротьба  відбувалась лише у першій половині. У третій і четвертій четвертях “Ветеран-Баскет” впевнено виривався вперед. Рахунок по завершенню гри склав 102:74.

Детальна статистика.

Завершили день команди другого дивізіону – “ЧДТУ” та “Ассоль”. З перших хвилин “Ассоль” отримала невелику перевагу в рахунку, яку тільки збільшували до кінця гри. Переможцями в поєдинку стали “Ассоль” з рахунком 93:78.

Детальна статистика. 

Отже, беручи до уваги всі результати ігрового дня, стають відомі пари, які зіграють за 1-2 та 3-4 місця в обох дивізіонах. За 1-2 місця у дивізіоні “А” зіграють – “Смайл-Баскет” та “Ветеран-Баскет”. А за 3-4 місця гратимуть “Легіон” та “Дніпровські Акули”. У дивізіоні “Б” за 1-2 місця гратимуть “Ассоль” та “Слемданк”, а за 3-4 місця зіграють “ЧДТУ” та “ЧП”. Фінальні ігри заплановано провести 15 травня. Більш детальний розклад опублікуємо пізніше.

Напишіть відгук