Результати останніх матчів Аматорської Ліги

Вихідними днями було проведено чергові матчі Відкритого чемпіонату, результати яких Ви зможете прочитати далі.

Першими зіграли команди з другого дивізіона – БК “Легіон-2” та БК “ЧДТУ-2”. З самого початку гри “студенти” отримали перевагу в рахунку та збільшували цю перевагу до кінця гри. Запеклої боротьби не вийшло, гра була завершена з рахунком 105-64 на користь БК “ЧДТУ-2”.

Кращі гравці:

БК “ЧДТУ-2”: Шевченко С. – 37 очок, 18 підбирань; Упоров Д. – 18 очок, 4 підбирання; Прокопенко Є. – 16 очок, 6 підбирань;

БК “Легіон-2”: Степанець Д. – 23 очки, 6 передач; Руденко Д. – 15 очок, 8 підбирань; Абрамов А. – 11 очок, 6 підбирань;

Далі зіграли лідери другого дивізону БК “Слемданк” проти БК “ЧП”. Боротьби у матчі, нажаль, також не було. “Слемданк” всю гру збільшував перевагу. Закінчили гру рахунком 83 – 44 на користь БК “Слемданк”. Це дев’ята поспіль перемога для команди.

Кращими гравцями стали:

БК “Слемданк”: Пелипай А. – 18 очок, 10 підбирань; Харченко М. – 13 очок, 7 підбирань; Щербина І. – 10 очок;

БК “ЧП”: Юшка Е. – 14 очок, 4 підбирання; Матвієц А. – 11 очок, 11 підбирань; Чеховой М. – 6 очок, 11 очок;

Наступний день розпочався знову грою команди БК “Слемданк” та БК “Берегиня”. В цьому матчі лідери другого дивізоіну також відразу отримали перевагу та тільки збільшували її. Ця гра стала десятою поспіль перемогою. Рахунок по кінцю гри – 69-87 на користь БК “Слемданк”.

Кращі гравці:

БК “Слемданк”: Пелипай А. – 25 очок, 5 перехватів; Харченко М. – 14 очок; Щербина І. – 10 очок;

БК “Берегиня”: Свириденко Є. – 12 очок, 5 підбирань; Александров Є. – 11 очок, 7 підбирань; Фіалковський А. – 10 очок, 8 підбирань;

Продовжили змагання команди першого дивізіону, зіграли БК “Ветеран-Баскет” та БК “Смайл-Баскет”. Дуже цікавою та динамічною видалсь гра, переможцями з якого вийшли БК “Ветеран-Баскет”. Гра була завершена з рахунком 120-96.

Найкращими гравцями стали:

БК “Ветеран-Баскет”: Степанов В. – 35 очок, 6 підбирань; Шимуля А. – 25 очок, 14 підбирань; Голик В. – 23 очки, 5 підбирань;

БК “Смайл-Баскет”: Мірошник С. – 34 очки, 9 передач; Шпиця Д. – 29 очок, 17 підбирань; Сидоренко С. – 11 очок, 6 підбирань;

Після, зустрілись БК “ЄС” та БК “Олімп”. Ця гра видалась дуже цікавою. Інтрига трималась протягом усієї гри. Часто змінювались лідери гри, закінчилась гра з перевагою всього в одне очко 73-74 на користь БК “ЄС”.

Також було зіграно перенесену гру БК “Легіон” проти БК “ЧНУ”. Цікавий матч, в якому “Легіон” втратив свого капітана Івана Рунцо, який отримав дуже прикру травму на початку гри. Гра була завершена з рахунком 81-86 на користь БК “ЧНУ”.

Напишіть відгук