Провели восьмий тур Аматорської ліги

Цієї неділі було проведено черговий тур аматорської ліги після тривалої затримки.

19 березня в СК “Будівельник” було проведено шість ігр аматорської ліги. Зустрілись команди з першого і другого дивізіону. Першими зустрілись команди другого дивізіону – БК “ЧДТУ-2” та БК “Флеш-Рояль”. Команда “студентів” показала гарну гру, що допомогло їм отримати перемогу в десять очок. Рахунок по закінченню матчу – 67-57.

Далі зіграли фаворити другого дивізіону БК “Олімп” та БК “Авіс”. “Олімпійці” отримав легку і впевнену перемогу з рахунком 91:50. Відразу відіграли БК “ЧДТУ” та БК “ЧП”. Передбачувано, що команда, яка займає друге місце в турнірній таблиці отримує перемогу з відривом у двадцать чотири очки. Гра завершуєтся рахунком 92: 68 на користь “ЧДТУ”.

Четверта гра була, мабуть, найцікавішою грою цього сезону. БК “Берегиня” отримує дуже важку перемогу над БК “Форсаж” у овертаймі. Доречі, це перший овертайм сезону 2016-2017. Гра закінчилась з рахунком 79:77.

Наступна гра була не менш цікавою. БК “Смайл-Баскет” отримав важку перемогу над БК “Ветеран-Баскет”. Гравці “Смайл-Баскета” відіграли дуже впевнену і результативну гру, яка завершилась з рахунком 97:94. Останній матч ігрового дня відбувся між БК “ЧНУ” та БК “Місто”. Команда “Містян” завершила гру з перевагою у двадцать два очки.

Напишіть відгук