Перші фінальні ігри позаду

Сьогодні було зіграно перші ігри фіналу Аматорської Ліги. Результати далі у новині.

Нагадаємо, що за третє місце змагаються БК «4Sports» та БК «Смайл-Баскет», а за золоті медалі змагається пара БК «Місто» та БК «Легіон».

Відкривали фінальний тур БК «4Sports» та БК «Смайл-Баскет». Це була дуже крута гра. “Смайл-Баскет”, майже, усю гру доганяли своїх суперників, але ближче до кінця гри, гравці “Смайлу” змогли протистояти Данілу Гетьману та Максиму Голенкову. Відігравши дуже добре у захисті, “Смайл-Баскет” вирвав для себе перемогу у першій грі. Гра була завершена рахунком 57:65. Друга гра відбудеться вже завтра у приміщені 18-ї школи о 13:00.

Детальна статистика.

Далі БК «Місто» та БК «Легіон» змагались за “золото” Відкритого чемпіонату м. Черкаси з баскетболу. Початок для лідерів регулярного чемпіонату був дуже невдалим. Перші дві чверті були закінчені впевненою перемогою БК «Місто». У третій чверті “Легіон” почав наздоганяти своїх суперників та, навіть, наблизився впритул до команди БК «Місто». Та все ж стримати Андрія Саєнко та Антона Пелипая їм не вдалося. Гра завершилась перемогою БК «Місто» з рахунком 72:53. Друга гра цієї пари буде зіграна, також, завтра у 18-й школі о 15:00.

Детальна статистика.

Напишіть відгук