Останні приготування. Баскетболістки Венето-Черкаси-07 на старті сезону

Незабаром команди дівчат приватної баскетбольної школи Михайла Бродського розпочнуть виступи у новому сезоні Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги України. Команда “Венето-Черкаси-07” вже завтра відіграє перший тур чемпіонату.

Підтвердити свій статус фаворита і захистити титул. Баскетболістки “Венето-Черкаси-07” першими відкриють новий сезон ВЮБЛ. Підопічні Наталії Євтушевської вирушають до Києва, де відіграють матчі першого туру чемпіонату.

Напередодні дівчата ретельно готувалися до нового сезону. Гравчині відпрацювали нові ігрові схеми, комбінації та взаємодії. В умовах пандемії коронавірусу підготовка є складною. Дівчата встигли побувати на карантині і повернутися до роботи. Втім, попри всі складнощі і обмеження, головне, що сезон відбудеться. Для дівчат вкрай важливо грати.

Наталія Євтушевська, головний тренер “Венето-Черкаси-07”:
“З великим хвилюванням готуємося до першого туру, не знаю, чому. У мене таке враження, що ми перший рік лише граємо. Передсезонна підготовка була змазана, ми все літо тренувалися, але потім новий спалах коронавірусу. Дівчата були на самоізоляції, тривалий час не тренувалися. Були моменти, коли протягом двох тижнів у нас всього було два тренування. Я не знала, що робити. Потім поступово все налагодилося.
Стосовно туру, ми повинні показати свою гру, свій рівень. Як вийде – подивимося. У Києві буде непростий тур, дуже серйозні команди. Я в дівчат вірю, вони дуже додали в багатьох компонентах. Вони покращили свою техніку, мені подобається, як вони працюють. Дівчата хочуть всім довести, що ми стали чемпіонами не дарма, що ми заслужено виграли. У нас зараз максимальна мотивація, всі налаштовані агрресивно в хоррошому плані”. 


“Дуже раді, що сезон нарешті стартує. Ми ретельно готувалися, не могли дочекатися перших матчів. Усі дівчата працюють на максимумі можливостей. Ми прагнемо з першого туру відіграти якнайкраще. Головна мета – знову здобути чемпіонський титул. Знаю, що нам це під силу. Зробимо все можливе, щоб захистити чемпіонство”
, – говорить лідерка “Венето-Черкаси-07”, Каріна Шевцова.

Розклад матчів:
16.11. 14:45 СДЮСШОР – Венето-Черкаси-07
17.11. 10:00 Венето-Черкаси-07 – КСЛІ-Динамо (Київ)
18.11. 11:15 Переяслав – Венето-Черкаси-07

Джерело: mavpabasket.com

Напишіть відгук