Остання гра Відкритого чемпіонату м. Черкаси з баскетболу сезону 2023-2024 зіграна

Цієї неділі БК “4Sports” та БК “Смайл-Баскет” зіграли вирішальну гру, результати якої вирішили, хто стане бронзовим призером сезону 2023-2024.

Як і очікувалось, гра була дуже напруженою і цікавою. Майже, усю гру лідери змінювались і до останніх хвилин не було зрозуміло, хто ж є фаворитом. Але БК “Смайл-Баскет” активували свій найпотужніший козир у вигляді Станіслава Сіднея, який зміг набрати аж 37 очок, 13 підбирань та 2 результативні передачі. Вітаємо “Смайл-Баскет” з важкою перемогою у дуелі між БК “4Sports”. “Смайл-Баскет” посідає третє почесне місце у чемпіонаті. ВІТАЄМО!

БК “Смайл-Баскет”: Станіслав Сідней (37 очок, 13 підбирань, 2 передачі), Дмитро Шпиця (12 очок, 9 підбирань), Олександр Василига (8 очок, 12 підбирань), Віктор Корнієнко (8 очок);

БК “4Sports”: Максим Голенков (21 очко 18 підбирань), Сергій Зубенко (10 очок, 4 підбирання), Даніла Гетьман (10 очок), Кіріл Крутогуз (9 очок), Євген Завгородній (4 очки);

Детальна статистика.

Коментар капітана команди “Смайл-Баскет”:

Нагадаємо, що раніше у чемпіонаті стали відомі золоті та срібні призери, а саме, перше місце посіли БК «Місто», друге – БК «Легіон». На цьому сезон 2023-2024 Відкритого чемпіонату м. Черкаси з баскетболу завершено. Але вже скоро ми розпочнемо новий сезон.

Хочемо висловити подяку за проведення усім організаторам, суддям, гравцям та вболівальникам, що допомагали нам протягом цього непростого сезону. А, також, ВЕЛИЧЕЗНА подяка та повага ЗСУ! 

Слава Україні! Слава ЗСУ!

Напишіть відгук