Найменша команда дівчат здобула три яcкраві перемоги

Підопічні Наталії Євтушевської змагаються в у дивізіоні А чемпіонату України.


Команда «Венето-Черкаси-07» у Києві відіграла третій тур Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги України. Черкаські дівчата зіграли чотири матчі. Вихованки баскетбольної школи «Черкаських Мавп» здобули три переконливі перемоги – над командами Запоріжжя, Одеси та Дружківки. 

Такі результати дозволяють «Венето-Черкаси» й надалі претендувати на вихід до Фіналу чотирьох чемпіонату. До кінця змагань лишається два тури для того, щоб забезпечити собі місце у фіналі.

Наталія Євтушевська, головний тренер «Венето-Черкаси-07»:
«Ми вийшли до дивізіону А. Грали вже зі значно сильнішими командами. Дніпру поступилися. Помітно, що вони трохи на іншому рівні. Дівчата займаються у спортивному класі. А ми з ними грали відразу після приїзду, було тяжко. В інших матчах перемогли. Задоволена дівчатами, не боялися суперниць, грали достойно. Вже помітно, що дівчата застосовують більше командних взаємодій, менше індивідуальної гри.
Головна наша проблема – не вистачає досвіду. Але поступово ми додаємо. Помітно прогрес у порівнянні з першим туром. Чемпіонат досить сильний. Слабких команд зараз немає. Готуємося до наступних турів, знімали матчі на відео, переглядаємо, робимо висновки. Лишилося два тури, після яких стане зрозуміло, чи вийдемо у фінал».

Дніпро – Черкаси – 75:43
Черкаси – Запоріжжя – 66:33
Черкаси – Одеса – 68:45
Черкаси – Дружківка – 63:32

Напишіть відгук