Майстер-клас від Черкаських Мавп-2

Головний тренер дублюючого складу «Черкаських Мавп» Едуард Скрипець та центровий Максим Бухало завітали до ЗОШ №24 й провели для школярів майстер-клас.

Насичений баскетбольний сезон завершився, втім «Черкаські Мавпи» окрім виступів у чемпіонаті Вищої ліги встигали й долучитися до соціальної акції. Протягом року низка гравців дубля ходили по школах і проводили майстер-класи. Часто долучався до цього і тренер команди Едуард Скрипець. Керманич дубля провів щонайменше п’ять занять для дітей різного віку.

«Дуже хороша ініціатива клубу. Добре, що баскетболісти Суперліги, Вищої ліги, вихованці баскетбольної школи ходять по навчальним закладом та знайомлять дітей із баскетболом. Це хороша нагода популяризувати баскетбол у місті. Помітно, що «Черкаські Мавпи» – це вже відомий бренд, і діти знають гравців, знають про команду. Ми ж провели майстер-клас, ознайомили із основними аспектами нашого виду спорту, можливо когось зацікавили і хтось із дітей вирішить займатися баскетболом», – зазначив Едуард Скрипець.

Максим Бухало не вперше проводить майстер-клас. Тому хвилювання під час роботи з семикласниками у нього немає. Едуард і Максим запропонував дітям тренування, в якому торкнулися усіх аспектів баскетболу. Школярі намагалися правильно вести м’яч, віддавати передачі, виконувати подвійний крок та середній кидок.


На завершення провели цілу низку товариських матчів. Едуард Скрипець був за суддю, тоді як Максим Бухало пограв за всі склади дитячих команд.

Джерело: mavpabasket.com

Напишіть відгук