Майбутнє Мавп. Найменші вихованці баскетбольної школи клубу готуються до нового сезону

Групи початкової підготовки приватної баскетбольної школи “Черкаських Мавп” готуються до нового сезону. Все літо юнаки від 7-ми до 10-ти років працювали не покладаючи рук. На майданчику Гімназії №9 підопічні Євгена Ткаченка навчаються азам баскетболу.


Команда найменших юнаків “Черкаських Мавп” включає дітей віком від 2010-го по 2014-ий роки. Дехто з юнаків займається баскетболом 2-3 роки, інші лише роблять перші кроки у цьому виді спорту. Втім юні черкасці вже мають перший змагальний досвід. Гравці команди “Черкаські Мавпенята-10” цьогоріч взяли участь у Відкритому чемпіонаті Київської області, де стали чемпіонами.

Нещодавно команда повернулася із Залізного порту, де взяла участь у Фестивалі мінібаскетболу. Незважаючи на те, що підопічні Євгена Ткаченка грали проти суперників, старших на два роки, гравці зуміли здобути кілька перемог.

Михайло Міровіцький, вихованець “Черкаських Мавп”
“На тренуваннях робимо багато цікавих вправ. Водимо м’яч, працюємо над кидками. У мене найкраще вдаються кидки, навіть з триочкової лінії влучаю. Наприкінці тренування ми граємо у баскетбол. Готуємося до чемпіонату. Хочемо виграти усі матчі і стати чемпіонами”.

Загалом же, все літо хлопці проводять в режимі баскетболу. Юні “Мавпи” тренуються під керівництвом Євгена Ткаченка, Ростислава Лунського та Сергія Даценка.



Євген Ткаченко, тренер баскетбольної школи “Черкаських Мавп”:

“Протягом літа з нами займалося 10-12 дітей. Всього у нас в команді 20 осіб – це діти віком від 2010 до 2013-го року народження. Готуємося до нового сезону. В команду “Черкаські Мавпи-2010″ йде відбір дітей. Команда братиме участь у ВЮБЛ. Також очікуємо, що цьогоріч будет всеукраїнський турнір для дітей 2011-го року народження.
Протягом усього літа ми працювали в Черкасах. Був невеличкий збір у Залізному порту. Зараз займаємося над індивідуальною підготовкою дітей. Йде робота над покращенням індивідуальних якостей, працюємо над спритністю, координацією, швидкістю. В такому віці цьому треба приділяти максимум уваги. Починаємо вже працювати над певними технічними елементами в нападі. Намагаємося дітей заохочувати, якщо щось не вдається, працювати, щоб вдавалося. Мотивуємо дітей. Раз на тиждень у нас ігровий день. Діти неабияк його чекають, хочуть у грі показати те, над чим працювали”.

Приватна баскетбольна школа Михайла Бродського продовжує відбір юнаків 2010-го року народження і молодших у свої команди.
Тренер – Євген Ткаченко – 097-727-87-66

 Джерело: mavpabasket.com

Напишіть відгук