«Мавпи-04» продовжують виступи у чемпіонаті України

На власному паркеті підопічні Олександра Лашко провели чотири матчі.

Другий етап Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги України набирає хід. Днями «Черкаські Мавпи-04-ОСДЮСШОР» провели черговий тур змагань. На паркеті СК «Сокіл» черкасці зіграли з командами Києва. По дві гри з колективами шкіл олімпійського резерву. Нажаль, потішити власних уболівальників «Мавпи» не зуміли. Більш потужні кияни здобули перемоги. Як результат столичний СДЮШОР поки серед лідерів чемпіонату. Тоді як «Мавпи-ОСДЮСШОР» зараз посідають 10-ту сходинку в дивізіоні А. Далі матчів ще багато, тому команда ще має шанс потрапити до чільної 8-ки. Саме таке завдання стоїть перед колективом.

Олександр Лашко, головний тренер «Черкаських Мавпи-04» та «Мавп-ОСДЮСШОР»:
«На цьому етапі грають тільки кращі команди країни. Відразу помітно, що рівень інший. На жаль, не впоралися, в першу чергу психологічно. У наслідок чого зробили дуже багато помилок в захисті, також рідко, що вдавалося в нападі. Звідси і результат, який має бути значно кращим. Розбираємо наші ігри, працюємо над помилками, адже часу не так вже й багато. 15-го січня знову граємо вдома, приймаємо Дніпро і Краматорськ. Ні в якому разі не здаємося. Налаштовуємо хлопців, будемо боротися. Попереду ще дуже багато ігор і завдання мінімум на цьому етапі потрапити в фінальну 8-ку ніхто не скасовував.
Що стосується команди Черкаські Мавпи-04 в – наступний тур 2-го етапу буде в Одесі 27-29-го січня. Готуємося до боротьби і напруженим матчам. Зіграємо з командами, з якими раніше не зустрічалися. Хлопці вже скучили за офіційними іграми, тому канікули проведемо продуктивно.
Хочу привітати всіх хто любить і допомагає розвиватися баскетболу в Україні З прийдешнім Новим роком! Здоров’я, перемог, натхнення і радості від улюбленої справи! До зустрічі в наступному році»!

«Черкаські Мавпи-04-ОСДЮСШОР» – СДЮСШОР-16 (Київ) 49:73
«Черкаські Мавпи-04-ОСДЮСШОР» – СДЮШОР (Київ) 43:81
«Черкаські Мавпи-04-ОСДЮСШОР» – СДЮСШОР-16 (Київ) 50:68
«Черкаські Мавпи-04-ОСДЮСШОР» – СДЮШОР (Київ) 26:75

Джерело: mavpabasket.com

Напишіть відгук