Зіграно ігри другого туру Аматорської ліги

Вихідними днями у палаці спорту “Будівельник” було зігрнано 7 ігор з другого туру Аматорської ліги.

Розпочинали з матчу, де зустрілись команди першого дивізіону – БК “Ветеран-Баскет” – БК “ЧНУ”. Гра була дуже цікавою. Інтригала трималась до останніх хвилин матчу. Та всеж перемога дісталась “ветеранам”, перемогли з відривом у чотири очки. Остаточний рахунок 99-95 на користь БК “Ветеран-Баскет”.

Кращі гравці:

БК “Ветеран-Баскет”: Голик В. – 32 очки, Степанов І. – 30 очок, Лашко О. – 23 очки;

БК “ЧНУ”: Романовський Ю. – 40 очок, Троян Б. – 20 очок, Діденко В. – 13 очок;

Далі грав другий дивізіон. На майданчику зустрілись БК “ЧДТУ-2” та БК “Олімп”. Команда “студентів” дала бій “олімпійцям”. Майже всю гру очки команд тримались на одному рівні. Гра завершилась перемогою БК “ЧДТУ-2” рахунком 62-68.

Кращі гравці:

БК “ЧДТУ-2”: Прокопенко Є. – 23 очки, Шевченко С. – 21 очко, Любченко Д. – 12 очок;

БК “Олімп”: Гвозденко – 17 очок, Шастун – 13 очок, Філіпенко – 10 очок;

Наступного дня було проведено ще п’ять матчів. У неділю першими зіграли БК “Легіон” та БК “Смайл-Баскет”. У других на гру зібралось всього п’ятеро гравців, завершували взагалі в трьох. Тому що два гравці були змушені закінчити гру за перебір фолів. Кінцевий рахунок: 96-66 на користь БК “Легіон”.

Кращі гравці:

БК “Легіон”: Рунцо – 20 очок, Боровик – 19 очок, Жиговцев – 19 очок;

БК “Смайл-Баскет”: Мірошник – 27 очок, Шпіца – 17 очок, Макодзеба – 8 очок;

Продовжували ігровий день команда із Кропивницького “ВБК” та студенти “ЧНУ”. Команда університету знову зібралась в складі п’яти чоловік, а закінчувала гру в чотирьох. Романовський був дискваліфікований за два технічні фоли. А цей раз “ЧНУ” не змогли переможно завершити матч в чотирьох. Гра завершилась з рахунком 95-90 на користь команди з Кропивницького.

Кращі гравці:

БК “ВБК”: Монзуль – 40 очок, Топчій – 21 очко, Полунчуков – 17 очок;

БК “ЧНУ”: Троян – 28 очок, Бухало – 19 очок, Романовський – 17 очок;

Наступними грали БК “ЄС” та БК “Легіон-2”. Досить динамічною видалась гра. БК “ЄС” вдалось набрати велику кількість очок і легко здобути перемогу. Гра була завершена з рахунком 120:58.

Кращі гравці:

БК “ЄС”: Назаренко – 35 очок, Савків – 26 очок, Ухань – 20 очок;

БК “Легіон-2”: Руденко – 20 очок, Антонович – 11 очок, Степанець – 8 очок;

В наступному матчі було зіграно гру між БК “ЧП” та БК “Берегиня”, в котрому “ЧП” отримали свою другу перемогу в сезоні. Гра була завершена з рахунком 66-78.

Завершувався ігровий день грою БК “Місто” проти БК “ЧДТУ”. Дуже цікавою була гра, лідер змінювався декілька раз. Та перемогти вдалось БК “Місто” з відривом у 10 очок. Кінцевий рахунок: 75-65.

Слідкуйте за новинами на сайті, щоб дізнатися о наступному турі змагань.

Напишіть відгук