Завершився ще один ігровий день

В аматорській лізі пройшов ще один день, де зустрілися 12 команд. Тур проходив 28 січня у спорт комплексі «Будівельник» і це, мабуть, був найцікавіший день.

Першими зіграли БК «Олімп» – БК «Рятівник». Команда «рятівників» перервала переможну серію «олімпійців». «Рятівник» зміг вирвати перемогу з рахунком 61-59. Найрезультативнішими гравцями стали Станіслав Сідней (17 очок, 14 підбирань) та Недзельский (17 очок).


Відразу за ними зустрілися «ЧДТУ-2» та «Фрегат», де останні змогли отримати перемогу з перевагою в одне очко. Гра закінчилася з рахунком 72-73, на користь «Фрегата». У цій зустрічі варто зазначити Щербину Богдана з дабл-даблом (12 підбирань, 16 очок), який так і не приніс перемогу. А у «Фрегата» найкращим гравцем став Реньгач Олександр з 16-ю очками.


Третій матч зіграли «ЧДТУ» – «Авіс». Команда «студентів», які грали без замін, отримала легку перемогу з відривом у 16 очок. Відмітимо Савківа Андрія який здобув дабл-дабл з 11 підборами та 25 очками.


Екватор ігрового дня перейшов дуже цікавим матчем команд БК «Форсаж» та БК «ЧП». В матчі більше семи раз змінювався лідер, але все-таки «Форсаж» зміг отримати остаточну перемогу. Матч закінчився з рахунком 58-53. Дорошак зміг закінчити гру з дабл-даблом (13 підбирань, 19 очок).


Передостаннім матчем цього дня був БК «Берегиня» – БК «Флеш-Рояль». Команда-новачок цього разу зібрала більше п’яти чоловік, але цього не вистачило для перемоги. «Берегиня» отримала перемогу з перевагою у три очки (58-55). У цій зустрічі було два гравці з дабл-даблом. Снісар (Берегиня) набрав 16 підбирань та 10 очок, а Товкач (Флеш-Рояль) – 20 підбирань та 16 очок.


А закривали ігровий день команди першого дивізіону – БК «Місто» та БК «Смайл-баскет». Матч не став несподіваним, «Місто» отримали перемогу з перевагою у 39 очок. Завершився матч з рахунком 58-97. У цьому матчі Сідней (Смайл-баскет) знову заробив дабл-дабл (12 підбирань, 21 очко), а у БК «Місто» дабл-даблом відмітився капітан команди Булатецький Максим (10 підбирань та 11 очок).
Записи матчів можна подивитись на сторінці Youtube, за що дякуємо Костянтину Рудакову.
Або на сторінці Вконтакте. Наступний тур анонсовано на 4 лютого. Розклад з’явиться пізніше.

Напишіть відгук