Владислав Єфименко у таборі збірної України U-16

Наші у збірній! Вихованець басктебольної школи “Черкаських Мавп” Владислав Єфименко потрапив до складу кадетської збірної України.

28 червня збірна U-16 під керівництвом Дмитра Коломийченка зібралася у Запоріжжі. У місцевому спорткомплексі ЗАС команда працюватиме до 8 липня, після чого з 12 по 20 липня команда тренуватиметься у МТА в Пущі-Водиці.

Відзначимо, що серед 14-ти баскетболістів є і вихованець баскетбольної школи Михайла Бродського, гравець команди “Черкаських Мавп-05 і 04” Владислав Єфименко.

Владислав Єфименко (нижній ряд, перший зліва)

Нагадаємо, що нещодавно Єфименко отримав свій шанс у розширеному таборі “Черкаських Мавп”, де під керівництвом головного тренера Максима Міхельсона працював поруч із гравцями основної команди клубу. Прогрес 14-річного юнака відзначав тренер “Мавп”.

Максим Міхельсон, головний тренер “Черкаських Мавп”:
“Ми добре попрацювали з нашими молодими гравцями. Я побачив, наскільки хлопці готові сприймати інформацію. Я задоволений тим, що я побачив. Разом із дорослими хлопцями, працювали юнаки 2004-го року. Також мені сподобалася робота Владислава Єфименка. Сподобалося його ставлення до роботи, налаштування. Це перспектива нашого клубу”.

Джерело: mavpabasket.com

Напишіть відгук